Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
orlov napsal:Prečítaj si poriadne pokyny priložené k aktivite, hlavne či máš nainštalovanú tu správnu verziu MSTS Bin.
To zatiaľ nie je istédres napsal:ano nesom tupec....
Šnek napsal:... Pro autora, nešlo by udělat malý update?
Tak tak veru.Tax napsal:Hehe, keď sa prestane babrať s papierovými modelmi lokomotív, možno ho to opäť troška chytí...
Tomu se říká konstruktivní kritikaTax napsal:Šnek napsal:... Pro autora, nešlo by udělat malý update?
Hehe, keď sa prestane babrať s papierovými modelmi lokomotív, možno ho to opäť troška chytí ... to máš asi podobne, ako Ty s projektom 180-183![]()
A taky pěkně padá, pokud pod uniglobal nevypneš trolejové vedení, tak než projedeš Zvolen, tak ti to tak 10x spadne (samozřejmě v aktivitě, volnou jízdu nejezdím) Já používám originální global k trati a šlape to na 100%.lukas matura napsal:Bezi pod uniglobalem.![]()
Díky, zatím mi to pod uniglobalem funguje v pohodě.Tom Kanka napsal:Ahoj Šneku,
global by měl být v instalačkách tratě na Jeneho stránkách.
Ale pokud jsou s tím nějaké problémy, můžu Ti ho poslat.
Dan J. napsal:A taky pěkně padá, pokud pod uniglobal nevypneš trolejové vedení, tak než projedeš Zvolen, tak ti to tak 10x spadne (samozřejmě v aktivitě, volnou jízdu nejezdím) Já používám originální global k trati a šlape to na 100%.lukas matura napsal:Bezi pod uniglobalem.![]()