Hele, Jene, ale oprav si to aj v profile !!!Jene napsal:Zmena mailovej adresy na nesrin@azet.sk
Naposled editoval moderátor:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Hele, Jene, ale oprav si to aj v profile !!!Jene napsal:Zmena mailovej adresy na nesrin@azet.sk
Robo napsal:Dlho sa tu nič nespomínalo o trati ... Zaujímalo by ma, ako si sa Jene popasoval s krajinou vo Zvolene. Ďakujem za odpoveď.
Normálne, tj. po pravej.Ivan.ps napsal:Zdravim. Zacal som s tvorbou dalsej aktivity pre trat 150 a zaujmalo by ma, po ktorej strane sa jazdi na tejto trati v useku Zarnovica - Zvolen??? Mam taky pocit, ze po pravej, ale nie som si stopercentne isty, tak sa radsej spytam. Dakujem.
trať sa musí dať spustiť aj keď nemá žiadnu aktivitu na voľnej jazde ibaže na to aby sa zobrazovala v msts musí mať paths skús kuknúť do priečinka paths či tam niečo je, ale s týmto som problemy nemal 150ka ich mala dosťKebarko napsal:Kevin: Pokiaľ v trati nemáš aspoň 1 funkčnú aktivitu, tak trať nespustíš. Už sa to tu písalo viac krát.