Trať ŽSR 150 Zvolen-Šurany

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Jene
  • Datum začátku Datum začátku
Dlho sa tu nič nespomínalo o trati ... Zaujímalo by ma, ako si sa Jene popasoval s krajinou vo Zvolene. Ďakujem za odpoveď.

Robo napsal:
Dlho sa tu nič nespomínalo o trati ... Zaujímalo by ma, ako si sa Jene popasoval s krajinou vo Zvolene. Ďakujem za odpoveď.

Zvolen je už pomaly dokončený...momentálne pracujem na Zvolen meste a ostáva dokončiť Zvolen východ.Keď budem doma,tak sem hodím zopár screenov,lebo momentálne neviem naspamäť pripojovacie údaje na ftp.

Zdravim. Nevedel som, kam mam hodit tuto otazku, tak ju dam sem. Nevedel by mi niekto poradit, kde by som mohol najist nejake fotky z trate 150? Alebo nema niekto nejake foto alebo nejake materialy? Totiz snazim sa tvorit aktivitu a chcem aby bola co najrealnejsia, tak by som rad zistil aspon priblizne v akej stanici zyvkne byt zhruba kolko odstavenych voznov, v ktorych staniciach vozne nezvyknu byt vobec, prip. kde posunuje aka lokomotiva atd. Dost by mi pomohli nejake prakticke info z tejto trate. Dakujem

Napíš mi do mailu čo potrebuješ o tej-ktorej stanici alebo o pomeroch, radeniach, skladbách nákl. vlakov, špecifikách a napíšem Ti všetko, alebo dojdi do Levíc, 52 km nie je daľeko.Čakám v maile.

Zdravim. Zacal som s tvorbou dalsej aktivity pre trat 150 a zaujmalo by ma, po ktorej strane sa jazdi na tejto trati v useku Zarnovica - Zvolen??? Mam taky pocit, ze po pravej, ale nie som si stopercentne isty, tak sa radsej spytam. Dakujem.

Ivan.ps napsal:
Zdravim. Zacal som s tvorbou dalsej aktivity pre trat 150 a zaujmalo by ma, po ktorej strane sa jazdi na tejto trati v useku Zarnovica - Zvolen??? Mam taky pocit, ze po pravej, ale nie som si stopercentne isty, tak sa radsej spytam. Dakujem.
Normálne, tj. po pravej.

Prosba o radu

Mohol by mi niekto poradit ako nainstalovat tuto trat (150). Pokusal som sa o to 3 x a nikdy to neslo. Dik.

Ja som s tým tiež mal problémy a normálne som ten exáč rozbalil a len to prekopíroval tak ti radím to isté...

To som urobil 3 krat a neuspesne.
To tam skopirujem a na zozname trati sa ani neukaze.
Som len zaciatocnik, tak potrebujem dost podrobny navod... :study:

Naposled editoval moderátor:
napíš presný postup ako si to robil a čo a kde si prekopíroval a prídeme na to čo je vo veci

Kevin: Pokiaľ v trati nemáš aspoň 1 funkčnú aktivitu, tak trať nespustíš. Už sa to tu písalo viac krát.

Jedna aktivita je součásti tratě, předevčírem jsem ji taky instaloval, jen consist není kompatibilní s trainsetem BP.

Kebarko napsal:
Kevin: Pokiaľ v trati nemáš aspoň 1 funkčnú aktivitu, tak trať nespustíš. Už sa to tu písalo viac krát.
trať sa musí dať spustiť aj keď nemá žiadnu aktivitu na voľnej jazde ibaže na to aby sa zobrazovala v msts musí mať paths skús kuknúť do priečinka paths či tam niečo je, ale s týmto som problemy nemal 150ka ich mala dosť

pegas: Nejde o path, ale o .srv ... v SERVICES musi byt aspon jeden .srv subor ale vysvetlovat pouzivatelom ako a kde prist k .srv je celkom zlozite, tak sa to zobecnuje na to, ze tam musi byt aktivita ...

Re:

Rozbalil som "Train Simulator"
Priecinky som nakopiroval do Routes, Sound (niektore subory sa prepisali) a Trains

Co dalej?

Back
Nahoře