Robo
Průvodčí
bob57_cz napsal:Chybí tam textura nebo ti to neumí grafárna vykreslit ? Ve dne je to OK ?
Prdlajs. Keď si všimneš reál, tam to nástupište je plynulé a v msts sa snižuje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
bob57_cz napsal:Chybí tam textura nebo ti to neumí grafárna vykreslit ? Ve dne je to OK ?
bob57_cz napsal:Jak to tam vypadá za světla? ! V tom tmavém obrázku je prdlajs vidět - den ukáže.
bob57_cz napsal:Napadlo tě, že je štreka v msts stavěná v jiné době než tvoje fotka ? Detailisto. Nevadí ti depo TGM v BP ?Takže je to OK !
nebulus napsal:Takéto hovadiny s nástupišťom vo Zvolene vás trápia? Zaujímavé že nikomu nevadí tá "búčora" miesto Zvolenského zámku?! Ale zatiaľ nikto mi nedokázal poslať nejaké použiteľné fotky, aj keď dosť ľudí mi to už sľubovalo.....
bob57_cz napsal:A stejně si můžeš zvyknout i na ten peron.Robo napsal:Hovadina sem, hovadina tam, ja som si na ten "zámok" zvykol .
Jsme tu v MSTS a ne v kartografickém ústavu. Autoři děl mají právo na vlastní podání uměleckého záměru.![]()
duuso napsal:A veľmi lákavý, ale neni sme v tomto vlákne od veci?
Nie, nemáš. 8)Marin2 napsal:Pánové, měl bych jeden dotaz: Global je kompletní, nebo mám obsah zkopírovat do globalu BP?? Díky