Trať ŽSR 150 Zvolen-Šurany

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Jene
  • Datum začátku Datum začátku
bob57_cz napsal:
Chybí tam textura nebo ti to neumí grafárna vykreslit ? Ve dne je to OK ?

Prdlajs. Keď si všimneš reál, tam to nástupište je plynulé a v msts sa snižuje.

bob57_cz napsal:
Napadlo tě, že je štreka v msts stavěná v jiné době než tvoje fotka ? Detailisto. Nevadí ti depo TGM v BP ? :eek: Takže je to OK !

Ale choď :lol: , určite to bude súčasná podoba, však nástupište je tam minimálne 20 rokov rovnaké a dráty nad Zvolenom sú iba zo 10 rokov. Však počkajme, čo na to Jene. :)

S BP nejazdím, takže nebudem komentovať :wink: .

Naposled editoval moderátor:
Keď bude model,bude aj nástupište,zatiaľ je tam to čo mám..ak sa to dá nejak upraviť,tak poradte ako.....

Takéto hovadiny s nástupišťom vo Zvolene vás trápia? Zaujímavé že nikomu nevadí tá "búčora" miesto Zvolenského zámku?! Ale zatiaľ nikto mi nedokázal poslať nejaké použiteľné fotky, aj keď dosť ľudí mi to už sľubovalo.....

nebulus napsal:
Takéto hovadiny s nástupišťom vo Zvolene vás trápia? Zaujímavé že nikomu nevadí tá "búčora" miesto Zvolenského zámku?! Ale zatiaľ nikto mi nedokázal poslať nejaké použiteľné fotky, aj keď dosť ľudí mi to už sľubovalo.....

Hovadina sem, hovadina tam, ja som si na ten "zámok" zvykol :lol:, ale ak by si povedal, ako ho nafotiť, moja pobočka by hádam niečo urobila.

Zámok treba nafotiť podobne ako vozidlo na textúry ( podvozok fotiť netreba :D ). Čiže kolmé pohľady z každej strany, zarastené steny aspoň orientačne. Prípadne skúsiť kolmé pohľady aj na tie prístavby nad koľajami. Samozrejme je vhodné fotiť pri zamračenom počasí.

To bude tvrdý oriešok, však dobre vieš, aký je tam prístup zo všetkých strán, ale skúsiť môžme.

Podľa mňa by to išlo odfotiť z koľajiska, respektíve cez všetky koľaje. Z takejto celkovej a nejakých detailnejších fotkiek by som to už snáď nejako dokázal poskladať a vyretušovať. Možno by na niečo poslúžila fotka aj z niektorého z cestných mostov.

bob57_cz napsal:
Robo napsal:
Hovadina sem, hovadina tam, ja som si na ten "zámok" zvykol .
A stejně si můžeš zvyknout i na ten peron.
Jsme tu v MSTS a ne v kartografickém ústavu. Autoři děl mají právo na vlastní podání uměleckého záměru. :D

Však pochopiteľne :lol: .

Kdyby to byl brejlovec, bylo by to lákavější

Naposled editoval moderátor:
duuso napsal:
A veľmi lákavý, ale neni sme v tomto vlákne od veci?

Myslím, že sa to dá prepáčiť. Však keď sa urobí fotka skvelého skinu na skvelej trati, čo viac k tomu dodať. :)

Back
Nahoře