Nazdar Luboš!
Dostalo sa mi do ušú že budem mať nejaké pekné fotky na skiny laminátiek, tak uvidím, možno prejde aj 133-ka, ale najprv musí tá mašina niečím zaujať a vyniknúť ako píše Tax.Keď si zobereš tak máme kopec laminátiek v nátere ako má 133-ka.Napr.240 081,082,051,111,004 a ja za chvílu zverejním 034-ku,ktorú som fotil v Nových Zámkoch po ŽOS-ke, je to len o tom, že ktorá je ako špinavá a obúchaná.Ale uvidíme ako slepý povedal.Ak by si mal chuť skinovať tak potrebuješ v prvom rade program TGA TOOL,ktorý slúži na otváranie ace. súborov, potom obyčajný paintshop a kvalitný program na fotky napr.Adobe Photoshop.To mne osobne postačuje.Potom si nachystaj pri comp vedro, kde Ti budú odtekať nervy a krabicu cigariet.Takže asi toľko.Problém je v tom že mne už dochádza v mozgu inšpirácia z časov minulých /1986-1996/ a tie nové mašiny sú všetky rovnaké, chystám akurát update lok.751 201 ZSSK, nakoľko to bol moj asi tretí skin a stojí to za nič, teraz som ju u nás v LV nafotil takže to bude krajšie vypadať.Zatiaľ toľko, až by si niečo ohľadom skinovania potreboval poradiť, tak sedím na
duuso@pobox.sk