Trať ŽSR 150 Zvolen-Šurany

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Jene
  • Datum začátku Datum začátku
ahoj... mam jeden velky problem s tratou akonahle som si dal do trati aktualizaciu 1 tak sa mi nechce spustit hra pri nacitani trati mi napiše selhala inicializace manažéru aktivity. na forume som hladal asi 2 hodiny a nič som nenašiel tak som to napísal sem

Pozri,ktorá aktivita to robí a daj ju bokom...ak si si stiahol novú aktivitu na starú verziu,tak ju nerozbeháš.Stiahni všetky update trate a tak vyskúšaj.Ak to bude robiť aj potom,tak sa musíš obrátiť na autora aktivity.

Jene napsal:
Pozri,ktorá aktivita to robí a daj ju bokom...ak si si stiahol novú aktivitu na starú verziu,tak ju nerozbeháš.Stiahni všetky update trate a tak vyskúšaj.Ak to bude robiť aj potom,tak sa musíš obrátiť na autora aktivity.

ahoj...no už som na to dnes prišiel v čom bola asi chyba,zabudol som z prvej aktualizacie prekopirovat zložku paths tak možno kvoli tomu to nešlo ale ináč trat je skvelá

ta trat moze byt fajn ale neviem ako ju mam spustit ukaze sa mi len v editor and tools a ked chem novu aktyvitu na tejto trati tak mi vypise "filed to load track database"a nemam sajnu co to znamena........mohol by mi s tim nekdo pomoct???????

AlesB napsal:
mám dotaz na Jeneho :
zastavil jsi možnost stáhnutí tratě a doplňků, nebo je chyba na serveru ? Díky
Ahoj, mě stahování funguje, zkus to přes IE. Jinak by ale stálo za zvážení něco provést s tím, aby se v Mozile zobrazovaly okna na Janeho stránkách. V IE v pohodě, v Mozile nee i když povolím vyskakovací okna, nezabírá. Takže když chci na stránky tratě a něco stáhnout, tak musim právě přes IE. Ale to je detajl.;)
Dan

Mně nefunguje pouze odkaz na update_3 ani v IE a to je docela průšvih
protože po havárii HDD jsem přišel o všechny tratě vozy ,......atd...atd.
prostě zálohovat a zálohovat.

tak já mám zatím smůlu,nejde mi to stáhnout ani přes IE, ani pomocí download manageru.Stále vykazuje pouze připojování a nic.Chvílema mám problém otevřít i Jeneho stránky jako takové.Zkusím to zítra a uvidím.

AlesB napsal:
tak já mám zatím smůlu,nejde mi to stáhnout ani přes IE, ani pomocí download manageru.Stále vykazuje pouze připojování a nic.Chvílema mám problém otevřít i Jeneho stránky jako takové.Zkusím to zítra a uvidím.
No ... update je ako exe súbor, kukni sa, či nemáš v rámci zabezpečenia zakázané sťahovanie a ukladanie spustiteľných súborov :idea:

to jsem blázen, mám teda IE 8, ale nejde mi stáhnout ani jeden soubor. Radu od Taxe jsem kontroloval a ukládání mám povolené,tak už vážně nevím. KRUMPL jeden (myslím teda moje PC)

ty se máš,ať dělám co dělám, furt mi to nejde stáhnout. Přitom jiné soubory s příponou .exe nemám problém stáhnout. No nic, zkusím to ještě zítra

Pavlíku !!! Ty jsi génius !!!!!!!!!!!! taková školácká chyba,krucinál !!! vypnul jsem na chvilku firewall a hned to šlo. Já jsem ale ... Furt hledám někde nějakou větši chybu a na základ zapomenu. Ještě jednou díky.

p.s. teď jde všechno stahovat bez problému i se zapnutým firewallem...nechápu...kde ti soudruzi z NDR asi udělali chybu ?

Bude ještě Jene možnost stáhnout 3.up-dat ? Chce to po mě heslo na FTP přístup :o( , nebo až finál trať ?

Teď mi to jde bez problému, včera a dnes ráno to po mě stále chtělo jméno a heslo na ftp-čko.Pak jsem PC vypnul, teď jsem se vrátil,přečetl tvou odpověď a ejhle - jde to. Zatracená elektronika.Asi budu muset pohrozit počítači, že mu něco vyměním,jestli to s ním půjde takhle dál :O)). Jene díky

Back
Nahoře