airsoftak25
Začátečník
neviete preco si neviem stiahnut treti update? stahuje mi to a ked mi chyba asi 100mb vypise chyba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Jene napsal:Pozri,ktorá aktivita to robí a daj ju bokom...ak si si stiahol novú aktivitu na starú verziu,tak ju nerozbeháš.Stiahni všetky update trate a tak vyskúšaj.Ak to bude robiť aj potom,tak sa musíš obrátiť na autora aktivity.
Ahoj, mě stahování funguje, zkus to přes IE. Jinak by ale stálo za zvážení něco provést s tím, aby se v Mozile zobrazovaly okna na Janeho stránkách. V IE v pohodě, v Mozile nee i když povolím vyskakovací okna, nezabírá. Takže když chci na stránky tratě a něco stáhnout, tak musim právě přes IE. Ale to je detajl.AlesB napsal:mám dotaz na Jeneho :
zastavil jsi možnost stáhnutí tratě a doplňků, nebo je chyba na serveru ? Díky
No ... update je ako exe súbor, kukni sa, či nemáš v rámci zabezpečenia zakázané sťahovanie a ukladanie spustiteľných súborov :idea:AlesB napsal:tak já mám zatím smůlu,nejde mi to stáhnout ani přes IE, ani pomocí download manageru.Stále vykazuje pouze připojování a nic.Chvílema mám problém otevřít i Jeneho stránky jako takové.Zkusím to zítra a uvidím.