Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Já nic nemyslím, jen je fakt, že po 450km postavené tratě je v nadlidských silách vyměnit všechny dynamické koleje (téměř tisícovka jich tam určitě bude), abych mohl přejít na nejnovější X Tracks, který není kompatibilní. Tuto úpravu jsem zatím v editoru vyzkoušel a funguje. Ale další závěry jsou předčasné.JOHNZ napsal:Ad Šemora ... o čom myslíž že bol XTracks 1.0 :?: :?:
JOHNZ napsal:Nj ... zabudol som, že si si asi neprečítal manuál k X-Tracks, lebo je po anglicky ... nikto sa to tu doteraz nepýtal ...
Itterheim napsal:Tak jsem se rozjel po trati Pardubice - Třebová s novou aktivitou Mirec EC107 a ať jsem jel, tak akorát nebo rychleji pořád (teď nevím co je to za díru) mě to ukončovalo že že se flákám. Z Pardubek se pískne odjez a 1s po s výkonem 100% valim do Třebový. Snažím držet rychlost na 141, to je ještě tolerance a 142 a víc je konec mise, mi mise končí. Nevim jak s tím dál. Kdo napoví? :?: :!:
PS: Odjíždím vždy na čas, né dříve.
Jasně, nějaké materiály už mám, tak uvidíme, kdo dřív.Deterio napsal:Tu Prahu letos uz budete stavet v novem (tzn. i s novym spojenim).To byste predbehl CD o nekolik let dopredu!
Novy Petr napsal:Pane Šemora. Chtěl jsem se zeptat jestli plánujete pokračovat směr Nymburk - Lysá nad Labem. Po několikáté jsem začal stavět Dřisy - Stará Boleslav - Lysá - Milovice - a pokaždé jse to složilo. Jsem začátečník a nejde my to tak rychle. Pak mám ještě jeden dotaz v aktivitách by jsem chtěl přijed do stanice a odpojit soupravu nebo přepřahnout jde to???
Itterheim napsal:Tak jsem se rozjel po trati Pardubice - Třebová s novou aktivitou Mirec EC107 a ať jsem jel, tak akorát nebo rychleji pořád (teď nevím co je to za díru) mě to ukončovalo že že se flákám. Z Pardubek se pískne odjez a 1s po s výkonem 100% valim do Třebový. Snažím držet rychlost na 141, to je ještě tolerance a 142 a víc je konec mise, mi mise končí. Nevim jak s tím dál. Kdo napoví? :?: :!:
PS: Odjíždím vždy na čas, né dříve.
Zbyněk Šemora napsal:nemáte někdo seznání Pardubice - Kolín?
Jedná se o vjezdové návěstidlo do Kolína 2. koleje. Je v km. 344,3, ale předvěst, poslední návěstidlo autobloku je 343,7. Na to že je tam rychlost 120 km/h je to moc krátké. Někde musí být chyba.
Wiff napsal:Dnes jsem obdržel CD s tratí, když chci spustit setup objeví se mi tabulka: BYLA VYŘÍZENA POUZE ČÁST POŽADAVKU READPROCESSMEMORY NEBO WRITEPROCESSMEMORY.Co mám prosím dělat? Už jsem to psal i do problémů...