Mirec
Signalista
PetrSv napsal:No, právě. O tom to je. Kompatibilita. Většina lidí má víc tratí a většina jich potřebuje nějaký XTracks. Představa, že mám různý adresáře Global, apod., mě začíná děsit. Za chvíli budu mít s MSTS víc práce, než zábavyZbyněk Šemora napsal:no a o tom to je. Vydejte někdo batový soubor, který přejmenuje Routes a Global, před startem MSTS a bude vystaráno. Ušetříte mi hodně práce a nervů a mohu stavět v klidu dál.
Aktualizaci trati blokuje právě tohle. Jakmile ji vydám, polovina uživatelů mi bude psát, že jim nejde MSTS spustit, (protože v Routes mají také tratě s Xtracks).
Ale narovinu, který moula Xtracks vymyslel? Proč v něm obsazoval volné pozice standartního Globalu, když v těch vysokých pozicích má místa nekonečno. Kdyby vymyslel malý Xtracks, něco co jsem dal dohromady já a pro ty, kteří chtějí rozšířenou nabídku, ale s omezením počtu objektu na čtverec, by byl plný Xtracks s malým kompatibilní.. Jestli můžu poprosit - ať je to jako s ostatníma tratěma. Stavba trati je pro mě španělská vesnice, takže se nemůžu vyjádřit přesněji. Prostě bych jen chtěl, aby tahle trať byla jako většina ostatních - nainstaluju a funguje všechno.
No ono nie všetok software po nainštalovaní funguje na 100%.Niekedy treba počítaču pomôcť a potom pomôže on nám - dobrou zábavou.V tomto prípade mám dojem že ak sa hráč bude chcieť vyhnúť prepisovaniu a inej práci bude sa musieť rozlúčiť s nejakými traťami.Ale podľa mňa to má aj svoje plus, a to tým že v PC je menej gulášu a MSTS nabieha rýchlejšie.A keď z Triansetu vykopnete všetky americké a anglické vozne a lokomotívy (na ktorých aj tak už nikto nejazdí a určite jazdiť nebude) tak to ide ako EC-čko...