G
Guest
Host
Vsak ja Vam nic nevycitam!!Jen jsem se ptal,jak velka aktualizace to bude!! 
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Zbyněk Šemora napsal:Jelikož pro velkou zimu nemám v obchodě žádné kšefty, tak jsem dokončil stanici Poříčany (návěstidla), které jsem včera už nezvládl. Pak večer ještě něco doladím a vydám aktualizaci. Bude trochu větší, protože obsahuje komplet plus speciály návěstidla od Jirky Poláka. Poříčany jsem připravil i s vysokorychlostní vyhýbkou, kde se bude jezdit 120 do odbočky, jak se to připravuje v reálu. Návěstidlo k tomu zatím nemám, ale věřím, že časem bude. (dva zelené pruhy a pod tím indikátor s 12)
Mate nejake podrobnejsi info, kde budou tyto rychlejsi vyhybky umisteny? Budou v Poricanech nahrazeny vsechny soucasne 100km/h vyhybky, nebo jen nektere? Na kdy se jejich vymena planuje v realu? Diky za infoZbyněk Šemora napsal:Poříčany jsem připravil i s vysokorychlostní vyhýbkou, kde se bude jezdit 120 do odbočky, jak se to připravuje v reálu. Návěstidlo k tomu zatím nemám, ale věřím, že časem bude. (dva zelené pruhy a pod tím indikátor s 12)
Signalista napsal:Zajímalo by mne, jestli ta trať prodloužená z Pardubic do Prahy, skončí v Praze hl.n nebo v Praze Masarykovo nádraží. Včera jsem si stáhnul aktualizaci číslo 49, tak to tak vypadá, že ta trať z Kút skončí v Praze Masarykovo nádraží, poněvadž, tu trať vede přes Český Brod.