Zbyněk Šemora
Strojvedoucí
Naposled editoval moderátor:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
dem napsal:Spravil som celkom pekné madarske bmz amz vozy. Skoda ze neviem vylozit foto . Myslim ze by sa pekne ujali na trati breclav-praha. Kazdy kto by ich rad mal staci mailovat a zaslem. dem@post.cz
Zbyněk Šemora napsal:Kdo to ještě nezjistil, je už ke stažení aktualizace 53.
Signalista napsal:Zbyněk Šemora napsal:Kdo to ještě nezjistil, je už ke stažení aktualizace 53.
A obsahuje chyby a tím si počkat tak na víkend, nebo je to bez chyb ? Abych pak zase neměl přírodu s bílou plochou.
Signalista napsal:Jé to jsem rád, že zrovna na vašich stránkách mohu stahovat TrainStore. Kromě toho PDF manuálu, nepřipravujete náhodou webovou verzi návodu, jak ovládat program TrainStore krok za krokem pro některé lidi, kterým to málo pálí ? Nemyslím ovšem sebe![]()
![]()
Tak jsem si stáhnul aktualizaci 53 a při vjezdu vlaku do Prahy hln. jsem se cítil nějak podivně, nebo, že by pan Šemora už toho měl dost a staví trať fiktivně ?
Když se podívám na fotografie na internetu, tak přece vjezd vlaku do Prahy hl.n je v rovině, ale v MSTS jsem musel vystoupat pěkný kopec, tedy to nádraží sedí na kopci, nad Masarykovým nádražím !
Je to nějaké divné !![]()
![]()
Signalista napsal:Ikdyž jsem v Praze dlouho nebyl, nějak se mi to nezdá, mám pocit, že v reálu je stanice Praha masyrovo nádraží pěkný kus od hlavního nádraží, ale v MSTS je to pěkně u sebe. Až na ty objekty, v realu je víc nástupišť, ale v MSTS je tam toho málo.
Dejv napsal:dem napsal:Spravil som celkom pekné madarske bmz amz vozy. Skoda ze neviem vylozit foto . Myslim ze by sa pekne ujali na trati breclav-praha. Kazdy kto by ich rad mal staci mailovat a zaslem. dem@post.cz
Tím myslíš jako nové modely nebo repainty, či jak tomu máme vlastně rozumnět?
Zbyněk Šemora napsal:Signalista napsal:Jé to jsem rád, že zrovna na vašich stránkách mohu stahovat TrainStore. Kromě toho PDF manuálu, nepřipravujete náhodou webovou verzi návodu, jak ovládat program TrainStore krok za krokem pro některé lidi, kterým to málo pálí ? Nemyslím ovšem sebe![]()
![]()
Tak jsem si stáhnul aktualizaci 53 a při vjezdu vlaku do Prahy hln. jsem se cítil nějak podivně, nebo, že by pan Šemora už toho měl dost a staví trať fiktivně ?
Když se podívám na fotografie na internetu, tak přece vjezd vlaku do Prahy hl.n je v rovině, ale v MSTS jsem musel vystoupat pěkný kopec, tedy to nádraží sedí na kopci, nad Masarykovým nádražím !
Je to nějaké divné !![]()
![]()
Chlapečku, už jsi jel někdy do Prahy vlakem???
Založil jsi zde už X desítek témat, ale nepřečetl jsi si zřejmě ani jeden příspěvek. Mimo jiné by jsi se také dočetl, že z Hrabovky na hlavní je kolem 20promile stoupání. Asi opravdu budeš jenom Prudič.
Miloslav Vlček napsal:Ahoj Zbyňku,
Mám malý dotaz. Po projetí zkušební aktivity v aktualizaci 53 jsem přišel na několik problémů:
- těsně za stanicí Pha hl. n. směr Vysočany naskočí bez upozornění pomalá jízda 30 km/h, ale není nikde vidět rychlostník
- před zastávkou Klučov je uprostřed tratě stožár trolejového vedení
- za stanicí Rudoltice v Čechách je rychlostník na 160 km/h, ale jízda zůstává omezená stále na 100 km/h až po stanici Krasíkov, kde je 130 km/h
Díky za odpověď milo
Signalista napsal:A kde se dá sehnat ta elektronická ortofotomapa ? Na internetu zdarma či za peníze ?