Zbyněk Šemora
Strojvedoucí
No...to by se musel moc posnažitJOHNZ napsal:Zbyněk: keby sa niekto moc posnažil, spraví celé TV nad Prahou hl. ako jeden objekt. To isté "masna" aj Bubny ...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
No...to by se musel moc posnažitJOHNZ napsal:Zbyněk: keby sa niekto moc posnažil, spraví celé TV nad Prahou hl. ako jeden objekt. To isté "masna" aj Bubny ...
Tak tohle je nejlepší zpráva za tenhle hnusnej denTygy napsal:Rád bych uveřejnil, co je nového, ale věnoval jsem se těsně před svátky dokončení fiktivní trati Cr_311. Taky jsem dodělával úpravy na ní i po Novém roce.
Novinky na trati 090 jsou jen v určitých úpravách objektů a v dolaďování trolejového vedení. Nemohu taky pořád jen stavět, ale hlavně se musím dělit o PC se dvěma dalšími členy rodiny, a tak toho času je pomálu. Pořád se rozhoduji, že pravděpodobně pustím do oběhu jakousi beta verzi 090. Tak nevěšte hlavy, určitě se dočkáte.
Tygy
Tygy napsal:To jsem sám nevěděl, ačkoliv jsem ten balíček UZK spáchal já osobně.
Rada zní : použijte složku uvnitř s Označením "UZK" a nikoliv "ÚZK". Rozdíl je jen ve složce SHAPES, v ní je více souborů kolejí. Ztoho důvodu taky možná házelo chyby v trati 090.
Pro ty, kteří stahují UZK až po 24.1.2006, 22:15h, to už neplatí, neboť došlo k aktualizaci a ta druhá složka uvnitř není. ještě jednou omluvenka.
Případné nedostatky hlaste mailem či jiným komunikačním zařízením.
S pozdravem TYGY