Trať ČD Praha Děčín

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Guest
  • Datum začátku Datum začátku
Ale na trati 090 se na to moc těším a snad by to mohlo vyjít. Trať by mohla vycházet z Holešovic a tam kolejiště není moc velké a podle screenů se na trati používají kulisy, takže snad s tímhle nebudou moc problémy. Možná ve stanici Děčín! :)

090

Trať 090 začíná zatím před kralupskými tunely a končí za stanicí Ústí n.L. Sever. Z Vraňan vede i ten kousek 094 do Lužce. Takže s Holešovicemi to zatím moc nevypadá. Ale nezoufejte, ten kus co je k projetí taky stojí za to. Protože se množí neustále dotazy na uvolnění trolejí pro ostatní tvůrce tratí, chtěl bych jen říci, že se dočkáte, ale nejdřív chci celý systém doladit a poupravit. Takže nezoufejte, kdo bude mít zájem, bude si je moci časem stáhnout na http://www.pikku.msts.cz. Zatím buďte prosím trpěliví. Jinak samozřejmě udělat trolej jako jeden objekt nad celou stanicí lze, ale je to pro modeláře samozřejmě hodně pracné (ne obtížné, pracné).

Naposled editoval moderátor:
Ach ta trpělivost

No myslim, že čas neustále utiká a od té doby ho uteklo celkem dost, ale nějaké novinky o trati zatim nikde nevidím, když to stojí za to teda, proč nezveřejnit link kde se to dá stáhnout, otestujem, o případných chybách podáme hlášení :D

Jinak mistře Pikku a Tygy, Nice JOb, to se musí nechat, akorát škoda té Prahy no :roll: ale doufám, že na to budou navazovat aktualizace jako u trati BP :wink:

Zdar Lidi

Rád bych uveřejnil, co je nového, ale věnoval jsem se těsně před svátky dokončení fiktivní trati Cr_311. Taky jsem dodělával úpravy na ní i po Novém roce.
Novinky na trati 090 jsou jen v určitých úpravách objektů a v dolaďování trolejového vedení. Nemohu taky pořád jen stavět, ale hlavně se musím dělit o PC se dvěma dalšími členy rodiny, a tak toho času je pomálu. Pořád se rozhoduji, že pravděpodobně pustím do oběhu jakousi beta verzi 090. Tak nevěšte hlavy, určitě se dočkáte.
Tygy

Tygy v pohodě, já tě chápu, aale... s tou betaverzí by to nebyl špatný nápad, to jako vůbec. A vůbec tě lidi nebudou soudit za to, když se tam nějaká chybička vloudí. Na to už jsme zvyklí.

Re: Zdar Lidi

Tygy napsal:
Rád bych uveřejnil, co je nového, ale věnoval jsem se těsně před svátky dokončení fiktivní trati Cr_311. Taky jsem dodělával úpravy na ní i po Novém roce.
Novinky na trati 090 jsou jen v určitých úpravách objektů a v dolaďování trolejového vedení. Nemohu taky pořád jen stavět, ale hlavně se musím dělit o PC se dvěma dalšími členy rodiny, a tak toho času je pomálu. Pořád se rozhoduji, že pravděpodobně pustím do oběhu jakousi beta verzi 090. Tak nevěšte hlavy, určitě se dočkáte.
Tygy
Tak tohle je nejlepší zpráva za tenhle hnusnej den :D :eek: :D !

Tak Vážení ...........

Tak Vážení..........
.......je to tady. V těchto chvílích tlačím na web BETAVERZI trati Cr 090. je rozdělena na 2, slovy "dvě", části. Nedivte se, že vede trať z Ul sever jen do LOVOSIC. Zbytek tam není. Taky chybí některé objekty, zvláště pak v žst. LOVOSICE je v podstatě poušť. Je to z důvodu bezpečnosti, aby zbytečně někdo nezneužil "mé veledílo". V balíčku je přiložen návod a popis, tak si jej laskavě přečtěte, aby nedocházelo ke zbytečným otázkám a omylům :twisted: . Jen na okraj připomínám, že je potřeba mít nainstalován XTracks verze 3.16 a pak přes tento Xtracks přetáhněte utilitku UZK shodné verze 3.16. Postup pro instalaci a zachování kompaktibility pro MSTS je přiložen v samotném balíčku UZK ( http://www.msts.cybergames.cz/work/uzk_v3.16.rar ).
No a zde jsou ty slíbené linky na Cr_090_BETA : http://www.msts.cybergames.cz/Cr_090_BETA/Cr_090_Beta_part1.rar a http://www.msts.cybergames.cz/Cr_090_BETA/Cr_090_Beta_part2.rar . Jen dávejte pozor na stažení balíčku PART 1, ten bude kompletní na Webu cca za 1h a 30min. !!!!!!!!
Tak stahujte a užijte si to !!!!!!!!!!!!!! TYGY :lol:

Stahování

Tak nedočkavci !!!!!!! Hrrrrrrrr na stahování Part 1 !!!!!!!!!!!!!
Je to volně ke stažení !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
TYGY

Tak jsem to projel. Asi 2x - 3x jsem odklepával hlášky o chybějících souborech, ale dojel jsem až do konce. Zdá se to bejt velmi nadějné! Finální verze určitě bude stát za to :wink:
Jo, akorát nevím, proč v tom balíčku UZK jsou 2 složky (ÚZK_v.3.16 a UZK_v.3.16).

Tak jsem to také projel. Kolejově je to skvělý. Moc se mi nelíběj ty kopce. Ale finální verze bude určitě dobrá. Jenom jsem se chtěl zeptat Tygyho nebo i někoho jiného, kdo to projel, jestli tam má také jenom silnici kolem tratě a téměř nic víc (teda kromě UL atd.). Jinak Tygymu přeju hodně úspěchů při stavbě! :) A díky za tu beta verzi!

Sorry , omluvenka...

To jsem sám nevěděl, ačkoliv jsem ten balíček UZK spáchal já osobně.
Rada zní :Z rozpakovaného balíku použijte složku uvnitř s Označením "UZK" a nikoliv "ÚZK". Rozdíl je jen ve složce SHAPES, v ní je více souborů kolejí. Ztoho důvodu taky možná házelo chyby v trati 090.
Pro ty, kteří stahují UZK až po 24.1.2006, 22:15h, to už neplatí, neboť došlo k aktualizaci a ta druhá složka uvnitř není. ještě jednou omluvenka.
Případné nedostatky hlaste mailem či jiným komunikačním zařízením.
S pozdravem TYGY

Re: Sorry , omluvenka...

Tygy napsal:
To jsem sám nevěděl, ačkoliv jsem ten balíček UZK spáchal já osobně.
Rada zní : použijte složku uvnitř s Označením "UZK" a nikoliv "ÚZK". Rozdíl je jen ve složce SHAPES, v ní je více souborů kolejí. Ztoho důvodu taky možná házelo chyby v trati 090.
Pro ty, kteří stahují UZK až po 24.1.2006, 22:15h, to už neplatí, neboť došlo k aktualizaci a ta druhá složka uvnitř není. ještě jednou omluvenka.
Případné nedostatky hlaste mailem či jiným komunikačním zařízením.
S pozdravem TYGY

Takže TYGY, ještě jednou. Stáhl jsem si soubor uzk_v3.16.rar. V něm je adresář UZK_v3.16 a pod ním je podadresář ÚZK_v3.16, ve kterém je složka Global\Shapes, která obsahuje celkem 536 souborů. Je to tak už správně?
IMHO, nejedou ti stránky-asi přetížení serveru.Pls dej si www adresu na tvou trať do svého podpisu ať nemusíme hledat. Díky

tak jsem se teď projel, těším se na finální verzi, spíš tedy na aktualizace a na nějaké zajímavé aktivitky :lol:

Back
Nahoře