nebulus napsal:
Mám neblahý pocit, že vďaka originál komponentom to bude poriadne ťažké
Hmmm,nebude to zase taková hrůza. Tři chlapi to "zmáknou".

Jak jsem ale psal již dříve,nejtěžší prvky /kontroler,brzdiče BP a BS 2/ jsou snadno demontovatelné,takže by to mělo být s přepravou v pohodě.
Jestliže je to ale reakce na ty "nožky",jde jen o to prozatimní řešení. Byla totiž potřeba vyzkoušet finální výšku a sklony částí pultu. Až bude vše doladěno,přesněji namontovány i svislé plechy,budou se ještě ve spodní části mezi nohy navařovat profily "L",které celou konstrukci vyztuží a zpevní. Pro nejtěžší prvek /BS 2/ se ale bude muset svařit ještě extra rám,který se pak přivaří na stávající konstrukci pultu. Je to totiž opravdu těžká potvora.

Jisté ale je,že zatím bez kontroleru a BS2-jky vše unesu sám.
DavidJeště maličkost k rozměrům. V sobotu kolem 2:00 hod. ráno jsem se vzbudil s hrůzou z toho,že pult nepřenesu přes žádné běžné dveře /šíře zárubní 80 cm/.

Odpoledne se tedy jelo do dílny vše přeměřit a v noci na neděli se už spalo lépe - délka 1 368 mm a nejširší místo /s rámkem pro BP/ 744 mm.
DavidTak ještě do třetice.
Video o tom,jak vznikal onen pult pro Taurusy /pro "běžného" našince finančně asi hóóódně náročné/ ... http://www.youtube.com/watch?v=WBTfxT31Jk8&feature=relmfu
David
Edit Edie: Davide, dovolil jsem si spojit příspěvky do jednoho. Snad vám to nevadí

.