Jelikož se prioritně věnuji stavbě trati, tak na sledování a doplňování nových vozidel mi už čas nezbývá, ale je třeba jezdit a tvořit aktivity. Potřeboval jsem cd_460, a cd_371 a 2. Nechtěl jsem přidávat další vozidla ve starém značení, proto jsem uvítal nabídky T, který to už má přeznačené a možnost rychlého připojení, že by to dal rovnou na web. Ty zmiňované vozy byly jen informativní nepovinné (rozhodily by už hotové aktivity)
Přesto tam jsou dvě menší chyby. 371 má kabinu směrovanou na 363, kterou nepoužívám (362) a u jednoho vloženého vozu u cd_460 je chyba v sd souboru.
Na DVD v instalaci je vše opraveno.
Ohledně chování vozidel, nevím. Problém vidím ve změně souboru Default. MSTS není jen ČD a včetně mé trati uživatelé nejsou jen z Českých zemí a určitě mají vozidla se standartně nastaveným Default.
Takže vyladění vozidel uznávám pouze za zachování této kompatibility. Proto to asi T nechtěně namíchal dohromady.
Já bych spíše uvítal vyladění brzd a nárazníky nechal do další fáze, ale je to jen věc názoru. Zatím v MSTS jsou brzdy většinou nereálné. Porovnat to můžete v mých testovacích aktivitách. Souprava, ze slovenských IC vozů, která se zdá, že to téměř nebrzdí,tam to je správně. Za to souprava Vindobony DB, tam je účinek silně nereálný. Tam to brzdí lépe než osobní auto. Také plnění potrubí po stržení záchranné brzdy. V MSTS je to otázka 5 sekund, v reálu je to minimálně minuta. A u nákladů několik minut. Však to někdo z fírů stopněte a napište výsledek do diskuse. To by si pak každý hráč dával bacha na překročení rychlosti.
Ale už jsem odbočil od tématu Sound. Skloňovalo se tu zde mé jméno, tak jsem reagovat musel.