Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
To není vozidly, ale je stažená verze aktivity pro starší verzi trati. Nyní jsou u této staré aktivity potrhané trasy a proto Trainstore MSTS nespustí. Je nutné vždy stahovat a instalovat aktivity pro stejnou verzi trati. To platí úplně obecně pro všechny tratě.dvacka napsal:Dobrý den,
mám problém s tratí Luhačovice. Když si spustím aktivitu na této trati s 810, tak mi vše funguje jak má, ale jakmile si stáhnu aktivitu s lokomotivou 843,754,750 atd. tak mi MSTS naběhne na úvodní obrazovku a tam jak je napsáno Nahrát uložený úkol atd. tak tyto věci jsou černé a k aktivitě se nedostanu.
Díky za odpověď
BeastDemon napsal:Ahoj lidi, prosím Vás, mám dotaz na nějaké lidi, co se věnují tvorbě aktivit. Mohl by někdo vytvořit nějakou novou na tuhle trať? NApříklad mi tu chybí jakákoliv aktivita s vozy REGIONOVA CD_914. V dnešní době jich tu jezdí už spusta ať už třeba z Vizovic do Uherského Hradiště přes Staré město u Uh.Hradiště , z tama zpátky do Staráku a ze Staráku zase zpátky přes Uherské Hradiště do Kunovic kde je dál spoj Spěšný vlak z Brna do Vláry.
A nebo přímo z Vlárského průsmyku směr Veselí nad Moravou atd...
Kdyby se toho někdo chopil bylo by to super a určo by to tuhle skvělou trať oživilo, když už jsem dlouho neviděl žádný update nebo pokračování téhle trati( pokračování do Vláry z Bojkovic, pokračování z Bzence do Brna atd)
Díky za odpověď
To regionova jezdí už i na Luhačovicích, jak jsem tu jel před necelým týdnem, ale vzhledem k tomu, že tu nemají ještě název, bude zřejmě nově. Ale bohužel nemáme kvalitní model, nechci nikoho tedy teď urazit, takhle ty modely kdysi vypadaly. Já si myslím, že aktivit pro Luhačovice nemáme málo, sice ani ne moc, ale např. pro novou lokálku jsem si dělal úplně sám. A toho je víc. Takže bych to neviděl tak černě.BeastDemon napsal:Ahoj lidi, prosím Vás, mám dotaz na nějaké lidi, co se věnují tvorbě aktivit. Mohl by někdo vytvořit nějakou novou na tuhle trať? NApříklad mi tu chybí jakákoliv aktivita s vozy REGIONOVA CD_914. V dnešní době jich tu jezdí už spusta ať už třeba z Vizovic do Uherského Hradiště přes Staré město u Uh.Hradiště , z tama zpátky do Staráku a ze Staráku zase zpátky přes Uherské Hradiště do Kunovic kde je dál spoj Spěšný vlak z Brna do Vláry.
Kdyby se toho někdo chopil bylo by to super a určo by to tuhle skvělou trať oživilo, když už jsem dlouho neviděl žádný update nebo pokračování téhle trati( pokračování do Vláry z Bojkovic, pokračování z Bzence do Brna atd)
Díky za odpověď
Stabilně jezdí už i Kyjov-Veselí n.M.Gajdma napsal:To regionova jezdí už i na Luhačovicích, jak jsem tu jel před necelým týdnem, ale vzhledem k tomu, že tu nemají ještě název, bude zřejmě nově. Ale bohužel nemáme kvalitní model, nechci nikoho tedy teď urazit, takhle ty modely kdysi vypadaly. Já si myslím, že aktivit pro Luhačovice nemáme málo, sice ani ne moc, ale např. pro novou lokálku jsem si dělal úplně sám. A toho je víc. Takže bych to neviděl tak černě.BeastDemon napsal:Ahoj lidi, prosím Vás, mám dotaz na nějaké lidi, co se věnují tvorbě aktivit. Mohl by někdo vytvořit nějakou novou na tuhle trať? NApříklad mi tu chybí jakákoliv aktivita s vozy REGIONOVA CD_914. V dnešní době jich tu jezdí už spusta ať už třeba z Vizovic do Uherského Hradiště přes Staré město u Uh.Hradiště , z tama zpátky do Staráku a ze Staráku zase zpátky přes Uherské Hradiště do Kunovic kde je dál spoj Spěšný vlak z Brna do Vláry.
Díky za odpověď
Toť můj názor.
Gajdma napsal:...Ale bohužel nemáme kvalitní model, nechci nikoho tedy teď urazit, takhle ty modely kdysi vypadaly. ....
Napsal jsem, že nechci nikoho urazit, tak jsem nerad, že jsem někoho urazil. Tak se omlouvám a jdu radši pracovat na tom, na čem mám, to psaní mne už vážně zdržuje, já si nebudu upisovat ruce, vlastně k čemu? Kvůli simulátoru? Hmm... Já nic proti modelu nemám, já s ním taky jezdím. Ach jo...Zbyněk Šemora napsal:Gajdma napsal:...Ale bohužel nemáme kvalitní model, nechci nikoho tedy teď urazit, takhle ty modely kdysi vypadaly. ....
Chudák Džordž, tohle si opravdu nezaslouží.
Snad jedině, kdyby někdo něco napsal v podobném duchu a hned dal odkaz na model vlastní výroby ke stažení. "Můžete porovnat, takhle má Regionova vypadat".
Mě osobně se Regionova líbí, jen vyřešit ladění. Ale to nesouvisí s kvalitou modelu. A jelikož jsem nikdy nic nevymodeloval, takovou kritiku bych si nikdy nedovolil, zvláště když se jedná o celkem povedený model.
Tady nešlo o kritiku, ale že zde dáváš mylné informace, respektive jsi nevěděl, že nešlo o model začátečníka MSTS někdy před 6 lety. Ale autor je Džordž, který na tomto modelu prezentoval nové prvky Binu, jako ovládání dveří pro cestujících nebo funkční ledky kolem rychloměru. Tenkrát se vyvíjely jednotlivé verze BIN a mám dojem, že něco tenkrát z kabiny odstranil.Gajdma napsal:.... takhle ty modely kdysi vypadaly. ...
Slavičín byl v přípravě. Autor už ale asi nestaví, takže ke stažení asi nebude.ATOMIN85 napsal:Neví někdo kde by se dalo stahnout aktualizace k MSTS Luhačovice mám zatím jen Bojkovice/Luhačovice/Kunovice/Staré město/Veselí/Bzenec
Někde jsem zahlédl obrázky ze Slavičína..ale ke stažení nemůžu najít nic