Trať Luhačovice (341 a 346)

Mě ten problém nedělají aktivity s 810, ale aktivity s dalšími lokomotivami kromě 810.

[/align]
Mě ten problém nedělají aktivity s 810, ale aktivity s dalšími lokomotivami kromě 810.

Naposled editoval moderátor:
A nebude opravdu problém v trainsetu? Používáš TrainStore? Dal jsi v něm před instalací další aktivity "Vše zpět do MSTS"?

dvacka napsal:
Dobrý den,
mám problém s tratí Luhačovice. Když si spustím aktivitu na této trati s 810, tak mi vše funguje jak má, ale jakmile si stáhnu aktivitu s lokomotivou 843,754,750 atd. tak mi MSTS naběhne na úvodní obrazovku a tam jak je napsáno Nahrát uložený úkol atd. tak tyto věci jsou černé a k aktivitě se nedostanu.
Díky za odpověď
To není vozidly, ale je stažená verze aktivity pro starší verzi trati. Nyní jsou u této staré aktivity potrhané trasy a proto Trainstore MSTS nespustí. Je nutné vždy stahovat a instalovat aktivity pro stejnou verzi trati. To platí úplně obecně pro všechny tratě.

Dvacka: to, že je aktivita na jinou verzi tratě, než máš, se ti ukáže už při rozbalování této aktivity.

Ahoj lidi, prosím Vás, mám dotaz na nějaké lidi, co se věnují tvorbě aktivit. Mohl by někdo vytvořit nějakou novou na tuhle trať? NApříklad mi tu chybí jakákoliv aktivita s vozy REGIONOVA CD_914. V dnešní době jich tu jezdí už spusta ať už třeba z Vizovic do Uherského Hradiště přes Staré město u Uh.Hradiště , z tama zpátky do Staráku a ze Staráku zase zpátky přes Uherské Hradiště do Kunovic kde je dál spoj Spěšný vlak z Brna do Vláry.
A nebo přímo z Vlárského průsmyku směr Veselí nad Moravou atd...

Kdyby se toho někdo chopil bylo by to super a určo by to tuhle skvělou trať oživilo, když už jsem dlouho neviděl žádný update nebo pokračování téhle trati( pokračování do Vláry z Bojkovic, pokračování z Bzence do Brna atd)

Díky za odpověď

BeastDemon napsal:
Ahoj lidi, prosím Vás, mám dotaz na nějaké lidi, co se věnují tvorbě aktivit. Mohl by někdo vytvořit nějakou novou na tuhle trať? NApříklad mi tu chybí jakákoliv aktivita s vozy REGIONOVA CD_914. V dnešní době jich tu jezdí už spusta ať už třeba z Vizovic do Uherského Hradiště přes Staré město u Uh.Hradiště , z tama zpátky do Staráku a ze Staráku zase zpátky přes Uherské Hradiště do Kunovic kde je dál spoj Spěšný vlak z Brna do Vláry.

Kdyby se toho někdo chopil bylo by to super a určo by to tuhle skvělou trať oživilo, když už jsem dlouho neviděl žádný update nebo pokračování téhle trati( pokračování do Vláry z Bojkovic, pokračování z Bzence do Brna atd)

Díky za odpověď

Miro Žbirka by ti odpověděl asi toto:
Iba jednu radu ti dám
urob si sám...
;)

Jel jsi někdy s reginou v MSTS? S takto naladěným modelem se bohužel moc jezdit nedá.

BeastDemon napsal:

Díky za odpověď
To regionova jezdí už i na Luhačovicích, jak jsem tu jel před necelým týdnem, ale vzhledem k tomu, že tu nemají ještě název, bude zřejmě nově. Ale bohužel nemáme kvalitní model, nechci nikoho tedy teď urazit, takhle ty modely kdysi vypadaly. Já si myslím, že aktivit pro Luhačovice nemáme málo, sice ani ne moc, ale např. pro novou lokálku jsem si dělal úplně sám. A toho je víc. Takže bych to neviděl tak černě.
Toť můj názor.

Gajdma napsal:
BeastDemon napsal:

Díky za odpověď
To regionova jezdí už i na Luhačovicích, jak jsem tu jel před necelým týdnem, ale vzhledem k tomu, že tu nemají ještě název, bude zřejmě nově. Ale bohužel nemáme kvalitní model, nechci nikoho tedy teď urazit, takhle ty modely kdysi vypadaly. Já si myslím, že aktivit pro Luhačovice nemáme málo, sice ani ne moc, ale např. pro novou lokálku jsem si dělal úplně sám. A toho je víc. Takže bych to neviděl tak černě.
Toť můj názor.
Stabilně jezdí už i Kyjov-Veselí n.M.

Gajdma napsal:
...Ale bohužel nemáme kvalitní model, nechci nikoho tedy teď urazit, takhle ty modely kdysi vypadaly. ....

Chudák Džordž, tohle si opravdu nezaslouží.
Snad jedině, kdyby někdo něco napsal v podobném duchu a hned dal odkaz na model vlastní výroby ke stažení. "Můžete porovnat, takhle má Regionova vypadat".
Mě osobně se Regionova líbí, jen vyřešit ladění. Ale to nesouvisí s kvalitou modelu. A jelikož jsem nikdy nic nevymodeloval, takovou kritiku bych si nikdy nedovolil, zvláště když se jedná o celkem povedený model.

Zbyněk Šemora napsal:
Gajdma napsal:
...Ale bohužel nemáme kvalitní model, nechci nikoho tedy teď urazit, takhle ty modely kdysi vypadaly. ....

Chudák Džordž, tohle si opravdu nezaslouží.
Snad jedině, kdyby někdo něco napsal v podobném duchu a hned dal odkaz na model vlastní výroby ke stažení. "Můžete porovnat, takhle má Regionova vypadat".
Mě osobně se Regionova líbí, jen vyřešit ladění. Ale to nesouvisí s kvalitou modelu. A jelikož jsem nikdy nic nevymodeloval, takovou kritiku bych si nikdy nedovolil, zvláště když se jedná o celkem povedený model.
Napsal jsem, že nechci nikoho urazit, tak jsem nerad, že jsem někoho urazil. Tak se omlouvám a jdu radši pracovat na tom, na čem mám, to psaní mne už vážně zdržuje, já si nebudu upisovat ruce, vlastně k čemu? Kvůli simulátoru? Hmm... Já nic proti modelu nemám, já s ním taky jezdím. Ach jo... :roll:

Trakční vlastnosti, to je chyba vlastního MSTS. Možná by i to Džordž opravil, kdyby z osobních důvodů neskončil.
Ale pointa je úplně jinde.
Nikdo nemá právo shazovat práci druhých, zvláště když dotyčný zdaleka nic podobného nedokázal.
Tady chybí jakákoli úcta k těm, kteří pro MSTS hodně udělali.
Já bych si nikdy nedovolil odpovědět novým modelářům, že jeho modely se podobají začátkům MSTS. A to z jednoduchého důvodu. Nikdy jsem nemodeloval. Já si mohu dovolit zdravou kritiku, pokud někdo začíná stavět tratě. Ale ne způsobem, že se jedná o nekvalitní trať, ale chyby jsou zde a zde. Kdyby mazák zkušený modelář Gajdma Džordžovi ukázal, tohle máš na Reionově špatně, má to být tak a tak, to už je konstruktivní kritika.
Pak by upisování jeho rukou už mělo svůj význam :D .

Tohle už je tedy obrovské OT, ale snad jej konečně ukončím. Rozdíly podle fotek tu opravdu dávat nebudu. Model není špatný, ale něco by se našlo, dle fotek, ladění nebudu komentovat. Nechci tím urazit Džordže ani nikoho jiného, to opravdu nechci a je mi velice líto, že se tady někdo uražený cítí.
Jinak pokud jsem takovéto připomínky poslal mnohem zkušenějším lidem jako je JiříkTK, vzali to a lecos i opravili, a to jsou mnohem zkušenější než já amatér.
Pokud budete kritizovat moji trať až vyjde, jestli vůbec někdy, nebo moje aktivity, pak víte co udělám. Sednu k tomu a s radostí to opravím. Až budu zkušenější, jednou a taky trošku starší, pak mi to taky vadit nebude, a udělám to samé.
Konec, a prosím o smazání, od kterého příspěvku dle uvážení.

Gajdma napsal:
.... takhle ty modely kdysi vypadaly. ...
Tady nešlo o kritiku, ale že zde dáváš mylné informace, respektive jsi nevěděl, že nešlo o model začátečníka MSTS někdy před 6 lety. Ale autor je Džordž, který na tomto modelu prezentoval nové prvky Binu, jako ovládání dveří pro cestujících nebo funkční ledky kolem rychloměru. Tenkrát se vyvíjely jednotlivé verze BIN a mám dojem, že něco tenkrát z kabiny odstranil.

Mě úplně fascinuje, jak někdo napíše svůj názor něčí model a jiný uživatel, který sám říká, že modelovat neumí, se cítí uražen. To je fakt paráda.

Za chvíli kromě příspěvků typu "super" tady bude pucunk asi za všechno.

BeastDemon: Heleď se, zkus si pustit Activity Editor a k tomu vytisknout návod na tvorbu aktivit a uvidíš, že to není tak těžké. Navíc člověka potěší, když si dokáže leccos udělat sám:-) Nemusíš ani tvořit okolní dopravu, pro začátek úplně stačí sehnat si jízdní řád nějakého vlaku, trasa od začátku do konce, naklapat tam jízdní řád a případně přiházet nějaké odstavené soupravy. Uvidíš, že do hodiny si pojezdíš;-)

Neví někdo kde by se dalo stahnout aktualizace k MSTS Luhačovice mám zatím jen Bojkovice/Luhačovice/Kunovice/Staré město/Veselí/Bzenec
Někde jsem zahlédl obrázky ze Slavičína..ale ke stažení nemůžu najít nic

ATOMIN85 napsal:
Neví někdo kde by se dalo stahnout aktualizace k MSTS Luhačovice mám zatím jen Bojkovice/Luhačovice/Kunovice/Staré město/Veselí/Bzenec
Někde jsem zahlédl obrázky ze Slavičína..ale ke stažení nemůžu najít nic
Slavičín byl v přípravě. Autor už ale asi nestaví, takže ke stažení asi nebude.

Back
Nahoře