Trať Luhačovice (341 a 346)

Google roby kontrolu aj automaticky, ale to trva. Treba tam niekde napisat teraz neviem kde a oni to preskumaju a potom daju dole varovanie.

Zdravíčko,

tak jsem si onu trať do Luhačovic stáhl, nainstaloval i opatchoval, nahrál i sound soubor a háže mně to error.

Mám problém i s tratí 321. Měla by být aktualizována na řadu 8, ale i ta mi hlásí chyby. Aktualizace 9 nejde ze stránek stáhnout, ostatní jdou...

zdroj: http://www.trat321.cz/zakl_verze.php

Nevíte, kde by mohl být problém? MSTS jsem raději čerstvě nahrál.

Děkuji

Miroslavek81 napsal:
Mám problém i s tratí 321. Měla by být aktualizována na řadu 8, ale i ta mi hlásí chyby. Aktualizace 9 nejde ze stránek stáhnout, ostatní jdou...
... Nevíte, kde by mohl být problém? MSTS jsem raději čerstvě nahrál ...

Ďalší súdruženko, ktorý je hnilý čítať FAQ. Takže tzv. stříbrný tác: http://forum.msts.cz/subdom/forum/index.php?threads/2531&pid=93794#pid93794

Naposled editoval moderátor:
Miroslavek81 napsal:
tak jsem si onu trať do Luhačovic stáhl, nainstaloval i opatchoval, nahrál i sound soubor a háže mně to error...
...Mám problém i s tratí 321.

Trať Luhačovice funguje na GLOBALu (tj. zjednodušeně kolejivu) trati Bratislava-Praha Zbyňka Šemory, trať 321 pokud vím, tak nikoliv. Tudíž trať Luhačovice nebude fungovat, pokud její GLOBAL bude při instalaci přepsán GLOBALem tratě 321, resp. opačně. V uvedeném případě k tomu nejspíš došlo...
Samozřejmě, že v MSTS lze provozovat tratě s různými GLOBALy, ale musí se na to trochu jinak. Více k této problematice třeba tady: http://forum.msts.cz/subdom/forum/index.php?threads/2283&highlight=GLOBAL

Jinak já jsem si shodou okolností Luhačovice nahrál před týdnem, trať se mi moc líbí a spolu s BP a Třemošnicí mi běhá bez problémů...

Naposled editoval moderátor:
Díky za odpověď, snad se mi to povede rozjet. Zřejmně je dobré mít více adresářů s MSTS (MSTS1 .....MSTS99) jen s jednou tratí. Pak už jen dle chuti odstranit číselko z adresáře chtěné "trati" a začít hrát...

Není potřeba mít co trať to adresář a global ... zde na fóru najdeš, které tratě mají shodný Global a mohou fungovat spolu.

Tak jsem to opět nějak nahrál, nyní již nemám error. Teď se mně to pro změnu hryzne v menu a musím provést tvrdý restart. Myslím, že jsem někde četl, že tam něco chybí, jinak se to hryzne. Jenže už nevím kde a zda-li to vůbec patřilo k této trati.

Jinak kam dáváte soubory SOUND? Přímo pod MSTS nebo ROUNTES\Luhacovice\SOUND?

Opět díky

Co a jak si nahrál? Dodržel jsi postupy a nahrál jsi vše, co je třeba. Hryzne v menu ... kdy? Po kliknutí na něco nebo jen při otevření menu? Které soubory SOUND ... simulátor má v zásadě tři místa pro umístění zvuků ...? Naučte se psát konkrétní dotazy a dát pořádné vstupní informace, aby bylo na co odpovídat? Pokud budeš mít konkrétní dotaz, pošli mail, zkusím odpovědět.

Honza U.

Tak mi nejde spustit tato trať. Instaloval jsem znovu MSTS a nejde mi tato trať. Při spuštění aktivity nebo volné jízdy mi hra napíše "Selhala inicializace manažeru aktivity". Dříve mi tato trať šla normálně. Zkusil jsem změnit verzi BIN, vyhodit PATHS, nic nepomohlo. Jak to opravit?

754 067 napsal:
Tak mi nejde spustit tato trať. Instaloval jsem znovu MSTS a nejde mi tato trať. Při spuštění aktivity nebo volné jízdy mi hra napíše "Selhala inicializace manažeru aktivity". Dříve mi tato trať šla normálně. Zkusil jsem změnit verzi BIN, vyhodit PATHS, nic nepomohlo. Jak to opravit?

Kolega měl ten samý problém a vyřešil to takto: "Takže nakonec se povedlo. Nutné bylo: Odinstalovat TS a MSTS. Odstranit všechny zbylé registry od TS a MSTS. Nainstalovat znovu, projistotu do jiné složky"

Citoval jsem z jiného vlákna.

Pavlíku, nejdeš s palicí na blechu? Než se 754 067 pustí do tak hrubého zásahu, možná by stálo za úvahu, zda do MSTS nainstaloval vše co měl a tak jak měl. Sem tam mne přes sz nebo mail požádá o konzultace v podobných případech a po náročném zpovídání zjistíme, že dotyčný něco udělal špatně nebo jinak, a proto i něco, co mu jindy fungovalo, mu najednou nefunguje.
Já bych v první řadě prověřil Global, pak bych zkusil znovu a pečlivě nainstalovat trať ... a většinou to pomůže ...

Chyba bude v aktivitě,bude tam někde špatně path nebo bude stát loose consist mimo kolej.Podívej se na tu aktivitu v editoru a budeš moudřejší.Určitě bych nepřeinstalovával trať a už vůbec ne celé MSTS.

Já mám ted problém s touto tratí taky. Chtěl jsem si zahrát aktivitu ale když ji vložím do programu tsunpack.exe tak se mi objeví hláška že chybí ve složce Luhacovice soubor UID Luhacovice. Hledal jsem tento problém i zde na foru, ale nenašel jsem to. Možná jsem tak slepý. Neporadil by jste mi tedy někdo co stím udělat? MSTS spouštím přes Trainstore.

Folcek_ napsal:
Já mám ted problém s touto tratí taky. Chtěl jsem si zahrát aktivitu ale když ji vložím do programu tsunpack.exe tak se mi objeví hláška že chybí ve složce Luhacovice soubor UID Luhacovice. Hledal jsem tento problém i zde na foru, ale nenašel jsem to. Možná jsem tak slepý. Neporadil by jste mi tedy někdo co stím udělat? MSTS spouštím přes Trainstore.
A měl jste zrovna ve složce Routes trať Luhačovice? To mi dělá,když mám zrovna tratě Xtraks a chci rozbalit aktivitu pro trať např. Luhačovice,BP atd.(tratě nekombaktibilní s Xtraks)

Folcek_: V Trainstore je nabídce možnost "vrátit vše do MSTS" -> až to provedeš, teprve instaluj aktivitu. Mělo by to běžet.

Zdravím, mám takový problém. Dnes jsem si stáhnul tuto trať, do složky Train Simulator jsem vložil Global z BP a Sound z BP + postupně robalil trať a její aktualizace. No a když zapnu hru, normálně najede do menu, jenže v něm když kliknu na položku Tratě a vlaky tak hra spadne do Windows a takto je to pořád dokola. Nenapadá mě co sem jsem udělal špatně. Jiné tratě mi jdou v MSTS normálně.

Hugo napsal:
Zdravím, mám takový problém. Dnes jsem si stáhnul tuto trať, do složky Train Simulator jsem vložil Global z BP a Sound z BP + postupně robalil trať a její aktualizace. No a když zapnu hru, normálně najede do menu, jenže v něm když kliknu na položku Tratě a vlaky tak hra spadne do Windows a takto je to pořád dokola. Nenapadá mě co sem jsem udělal špatně. Jiné tratě mi jdou v MSTS normálně.
To mi dělala 240-ka. Stáhnětě si z internetu nějakou aktivitu,rozbalte ji do tratě a pak by mělo vše šlapat v pohodě.

lukas matura, Ronoath: Problém s tratí vyřešen, stačilo ze zálohy nakopírovat soubor Luhacovice.trk a vše běží jak má.

Back
Nahoře