VolejnikTomas
Pokladník
Takže stránky by měly být opět funkční. Bohužel Google je má pořád zaindexované jako zavirované.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Miroslavek81 napsal:Mám problém i s tratí 321. Měla by být aktualizována na řadu 8, ale i ta mi hlásí chyby. Aktualizace 9 nejde ze stránek stáhnout, ostatní jdou...
... Nevíte, kde by mohl být problém? MSTS jsem raději čerstvě nahrál ...
Miroslavek81 napsal:tak jsem si onu trať do Luhačovic stáhl, nainstaloval i opatchoval, nahrál i sound soubor a háže mně to error...
...Mám problém i s tratí 321.
754 067 napsal:Tak mi nejde spustit tato trať. Instaloval jsem znovu MSTS a nejde mi tato trať. Při spuštění aktivity nebo volné jízdy mi hra napíše "Selhala inicializace manažeru aktivity". Dříve mi tato trať šla normálně. Zkusil jsem změnit verzi BIN, vyhodit PATHS, nic nepomohlo. Jak to opravit?
A měl jste zrovna ve složce Routes trať Luhačovice? To mi dělá,když mám zrovna tratě Xtraks a chci rozbalit aktivitu pro trať např. Luhačovice,BP atd.(tratě nekombaktibilní s Xtraks)Folcek_ napsal:Já mám ted problém s touto tratí taky. Chtěl jsem si zahrát aktivitu ale když ji vložím do programu tsunpack.exe tak se mi objeví hláška že chybí ve složce Luhacovice soubor UID Luhacovice. Hledal jsem tento problém i zde na foru, ale nenašel jsem to. Možná jsem tak slepý. Neporadil by jste mi tedy někdo co stím udělat? MSTS spouštím přes Trainstore.
To mi dělala 240-ka. Stáhnětě si z internetu nějakou aktivitu,rozbalte ji do tratě a pak by mělo vše šlapat v pohodě.Hugo napsal:Zdravím, mám takový problém. Dnes jsem si stáhnul tuto trať, do složky Train Simulator jsem vložil Global z BP a Sound z BP + postupně robalil trať a její aktualizace. No a když zapnu hru, normálně najede do menu, jenže v něm když kliknu na položku Tratě a vlaky tak hra spadne do Windows a takto je to pořád dokola. Nenapadá mě co sem jsem udělal špatně. Jiné tratě mi jdou v MSTS normálně.