mikulenkamartin
Začátečník
NO mam nejaky problem, kdyz trat stahnu neobjevuji se zadne krome luhacovky, to by mi nevadiol, ale zarazka je ta ze po spusteni trat stejne nefunguje, co s tím?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Ahoj, to je ale drzý dotaz, zeptat se jetli někdo četl Read Me.Pavlík napsal:6) Četl jsi readme k trati?
7) Četl jsi sekci FAQ zde na foru?
mikulenkamartin napsal:No, podarilo se mi dostat az k vyberu ukolu a jakmile dam aktivitu Luhacovice - Ujezdec ta mi naskoci, "failed to load material palette" no a kdyz dam volnou jizdu to same takze je to nejaky dojebkany:?:
A jeste, aktivity tvorit jdou, ale jakmile dam editor trati tak je tam zase ta pitoma hlaska. Nevim jestli to neni tim ze jsem si to stahoval az od verze v1,5 ale pod 1,5 to ke stazeni nemuzu najit, a kdyz tak na te strance train-sim kde byvaly kvanta vlaku a kdeceho a ted tam neni nic
mikulenkamartin napsal:No ja se divim v globalu jsou 2 polozky +shapes a tam je 73 polozek. Ted prozmenu litelglow, nebojak a jeste ze selhalo nahrani konfiguracniho souboru kamery. Neni treba v Globalu nejak malo polozek? kde se d stahnout stejny? nebo ktera trat jej pouziva?
Ale nejak nejdou zvuky vlaku, 810 jde zvenku jen motor a jinak nejde nic ani pistala, a kdyz dam cokoliv jineho tak to taky zvuk nejde, co zas s tím?
Venny napsal:mikulenkamartin napsal:No ja se divim v globalu jsou 2 polozky +shapes a tam je 73 polozek. Ted prozmenu litelglow, nebojak a jeste ze selhalo nahrani konfiguracniho souboru kamery. Neni treba v Globalu nejak malo polozek? kde se d stahnout stejny? nebo ktera trat jej pouziva?
Ale nejak nejdou zvuky vlaku, 810 jde zvenku jen motor a jinak nejde nic ani pistala, a kdyz dam cokoliv jineho tak to taky zvuk nejde, co zas s tím?
Zdá se, že máš z Globalu jakési torzo.
Trať funguje na Globalu trati Bratislavy - Praha, pokud ji máš, nebo zkus tento: http://duuso.demmsts.sk/projekt130.htm
Doporučím ti podrobněji projít stránky autorů zde zveřejněných tratí. Pokud se MSTS chceš věnovat více, určitě se ti vyplatí koupě oné B-P, kde za poměrně slušný obolus dostaneš na DVD vše potřebné.![]()
poison napsal:Ty máš dnes samý potíže a nevíš,kde se stala chyba.Buď si něco špatně nakopíroval,nebo nenakopíroval vůbec.Toto jsou zvukové soubory,které ti chybí ve složce SOUND.
AlesB napsal:a nebude problém ve tvém trainsetu, nebo consistech ?