Trať Luhačovice (341 a 346)

Doufám, že všem všecko funguje tak, jak má. Teď RE nechci ani vidět, nicméně příští týden se chystám sbírat inspiraci do Slavičína a už se docela těším, že zas budu stavět trať do hor.

Naposled editoval moderátor:
Zdravím všechny hráče na této nádherné a podle mě velmi povedené trati. Trávím sní dny a noci :lol: . Ale narazil jsem na jeden malý problém ( upozorňuju že ještě nemám poslední aktualizaci tak nevím estli se to nezměnilo ), jelikož si dělám spoustu misí sám tak sem narazil na to, že v Uherském Brodě nejde křižovat pokud jedu od Kunovic. Přijede protijedoucí vlak a cesta se prostě nepostaví. Můžu tam stát celé dny a furt červená. Podobná situace se mi stala i při jízdě opačným směrem ale stačilo změnit staniční kolej a už to fungovalo. U některých misi to de a jinde ne. Nevím proč. Žádný dalí vlak už určitě nepřijede. U jedné mise sem změnil kolej dvakrát a nakonec sem to křižování zrušil. Je to fakt o nervy dyž třikrát po sobě po hodině jízdy tam stojíte a nic :roll: Nechci samozřejmě nijak naštvat autora. Trať je opravdu nádherná ale pokud by někdo věděl co dělaám blbě tak děkuju za odpověď.

A zkoušel jsi u toho návěstidla "TAB" u BP se mi to stává docela často...

Pajoš napsal:
Zdravím všechny hráče na této nádherné a podle mě velmi povedené trati. Trávím sní dny a noci :lol: . Ale narazil jsem na jeden malý problém ( upozorňuju že ještě nemám poslední aktualizaci tak nevím estli se to nezměnilo ), jelikož si dělám spoustu misí sám tak sem narazil na to, že v Uherském Brodě nejde křižovat pokud jedu od Kunovic. Přijede protijedoucí vlak a cesta se prostě nepostaví. Můžu tam stát celé dny a furt červená. Podobná situace se mi stala i při jízdě opačným směrem ale stačilo změnit staniční kolej a už to fungovalo. U některých misi to de a jinde ne. Nevím proč. Žádný dalí vlak už určitě nepřijede. U jedné mise sem změnil kolej dvakrát a nakonec sem to křižování zrušil. Je to fakt o nervy dyž třikrát po sobě po hodině jízdy tam stojíte a nic :roll: Nechci samozřejmě nijak naštvat autora. Trať je opravdu nádherná ale pokud by někdo věděl co dělaám blbě tak děkuju za odpověď.
Tak jsem bleskově zkusil vykřižování v Uherském Brodě a v AE to jde bez problémů, tudíž v aktivitě musí taky. Nicméně mám tu zkušenost, že když se cesta nepostaví sama, tak stačí mírně naznačit rozjetí soupravy a signalista hned zareaguje :lol: .

Samozrejme ze popojet sem zkousel :D ale u me je signalista nejak neoblomny :lol:
Sem ale rad ze vim ze to de. DIk. Budu hledat priciny

Samozrejme ze popojet sem zkousel :D ale u me je signalista nejak neoblomny :lol:
Sem ale rad ze vim ze to de. DIk. Budu hledat priciny

Chtěl bych se jen skromně zeptat, jakým směrem se bude ubírat stavba trati? Tak nějak smutně pošilhávám po úseku na Vrbovce. Díky za info

Tomas Lee napsal:
Chtěl bych se jen skromně zeptat, jakým směrem se bude ubírat stavba trati? Tak nějak smutně pošilhávám po úseku na Vrbovce. Díky za info
Aktuálně jsou položeny koleje do Slavičína. Vy mě snad jednou k těm Vrbovcům doženete :lol: , ale já tam ani nikdy nejel.

Vrbovce

No, Vrbovce by mohly být taky zajímavé, ale já už se těším a nemůžu dočkat kopce do Slavičína :D To si to budou dieslíky chrochtat :D

Richard: Na Slavičín jsem zase nikdy nejel já :lol: ALe na Vrbovce jsem se najezdil dost, pravda jako menší dítě, ale trasa Brno-Nové Mesto se nedá zapomenout. A čekání ve Veselí na nádraží taky ne :lol:

Přerov

zdarec
ano zase pítám na Přerov,
je možné že by se někdy uvažovalo o prodloužení trati do Přerova :D

Re: Přerov

Howky napsal:
zdarec
ano zase pítám na Přerov,
je možné že by se někdy uvažovalo o prodloužení trati do Přerova :D
Na blbou otázku blbá odpověď: možné je vždycky úplně všechno :lol: .

Tak jsem se po delší době dostal opět k ježdění. Jako rodák z Veselí musím říct: Tomáši, nové úseky jsou skvělé. A díky za inspiraci.

No, co se týká toho Přerova tak by to bylo úplně super, protože by to byla perfektní kombinace elektr. tratě, dieslové tratě a lokálky. To by byly aktivity a navíc super kvalitní okolí tratí, žádné zelené louky. :D Ale nemůžeme chtít všechno úplně dokonalé. Už teď na této trati jezdím častěji než na celé BP.

Trať je to opravdu povedená, a pokud už na ní jezdím častěji než na BP, tak jen proto že se na ní můžu vyřádit s dieselama :D A navíc jsou ve Veselí krásný holky

Richard napsal:
...navíc super kvalitní okolí tratí, žádné zelené louky.
To je právě ten největší žrout času všude sázet domečky a stromečky a navíc tak, aby to nevypadalo moc uměle :twisted: .
Tomas Lee napsal:
...A navíc jsou ve Veselí krásný holky
Tak to už je úkol pro nějakého modeláře nafotit, vymodelovat a já je tam s radostí umístím .

No jenže mnoho lidí si myslí, že to je to nejposlednější a nejjednodušší, a dokud si to sami nezkusí, tak tomu příliš nevěří.

Já jsem to zkoušel (výsledek tragický-na stavění tratí asi fakt nemám), proto to u této tratě tak oceňuju.

Je problém jen u mě, nebo někde jinde?

Už asi po 6 ve 4 různých aktivitách se mi hra za zastávkou Kunovice směren na Uherské Hradiště sekne, kde je problém?

Back
Nahoře