Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Tak jsem bleskově zkusil vykřižování v Uherském Brodě a v AE to jde bez problémů, tudíž v aktivitě musí taky. Nicméně mám tu zkušenost, že když se cesta nepostaví sama, tak stačí mírně naznačit rozjetí soupravy a signalista hned zareagujePajoš napsal:Zdravím všechny hráče na této nádherné a podle mě velmi povedené trati. Trávím sní dny a noci. Ale narazil jsem na jeden malý problém ( upozorňuju že ještě nemám poslední aktualizaci tak nevím estli se to nezměnilo ), jelikož si dělám spoustu misí sám tak sem narazil na to, že v Uherském Brodě nejde křižovat pokud jedu od Kunovic. Přijede protijedoucí vlak a cesta se prostě nepostaví. Můžu tam stát celé dny a furt červená. Podobná situace se mi stala i při jízdě opačným směrem ale stačilo změnit staniční kolej a už to fungovalo. U některých misi to de a jinde ne. Nevím proč. Žádný dalí vlak už určitě nepřijede. U jedné mise sem změnil kolej dvakrát a nakonec sem to křižování zrušil. Je to fakt o nervy dyž třikrát po sobě po hodině jízdy tam stojíte a nic
Nechci samozřejmě nijak naštvat autora. Trať je opravdu nádherná ale pokud by někdo věděl co dělaám blbě tak děkuju za odpověď.
Aktuálně jsou položeny koleje do Slavičína. Vy mě snad jednou k těm Vrbovcům doženeteTomas Lee napsal:Chtěl bych se jen skromně zeptat, jakým směrem se bude ubírat stavba trati? Tak nějak smutně pošilhávám po úseku na Vrbovce. Díky za info
Na blbou otázku blbá odpověď: možné je vždycky úplně všechnoHowky napsal:zdarec
ano zase pítám na Přerov,
je možné že by se někdy uvažovalo o prodloužení trati do Přerova![]()
To je právě ten největší žrout času všude sázet domečky a stromečky a navíc tak, aby to nevypadalo moc uměleRichard napsal:...navíc super kvalitní okolí tratí, žádné zelené louky.
Tak to už je úkol pro nějakého modeláře nafotit, vymodelovat a já je tam s radostí umístím .Tomas Lee napsal:...A navíc jsou ve Veselí krásný holky