Úspěchy při plnění aktivit

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Anonymous napsal:
Mirec napsal:
Anonymous napsal:
U nového EC jsem narazil na problém. V Dlouhé T. z nějakých příčin nemohu vykřižovat s protijedoucím vlakem. Zastavím dle pokynů, dostanu souhlas k odjezdu ale protivlak stále stojí na vjezdovém návěstidle a blokuje mi cestu. Co s tím?

Tento problém som pri testovaní nepostrehol, ale vyskytol sa pri aktivite Osobák 2.Prvý raz EC prešlo, potom už zostalo stáť na výhybkách!!!MSTS má niekedy aj zlé dni a mám pocit že niekedy aj vlastný rozum...Skús ručne vymazať adresáre Activites,Paths,Services,Traffic,Consists a znova nainštaluj aktivitu.

Tak jsem to zkusil, dokonce jsem to jel celé odznova a pořád tam ten **** stojí.
A jak daleko si stál od návěsti,stávalo se mi to taky,většinou pozvolna dojíždím až na 0.0,když zastavím a souprava cukne zpátky tak se stane,že protijedoucí vlak stojí.Je to vidět na track monitoru zda se souprava hne zpět.

Ďalšou vecou (neviem ako to tam je) ,môže byť umiestnenie návestidla.,l ebo MsTS čuduj sa svete pri zisťovaní voľnosti vlakovej cesty návestidlá ignoruje a ide mu len o to či v postavenej jazdnej ceste nič nestojí a pri výhybkách musí vlak stáť (v smere na ktorý VC postavená neni) minimálne 15 metrov za ňou (ja to dané v tsection.dat)

Zkoušel jsem jet jak velmi pomalu tak i rychle. Ale bohužel. Problém je ale ten, že nikomu dalšímu (co já aslespoň vím) to nedělá.

Ale jo. Taky se mi to stalo. Jel jsem moc rychle a MSTS mi nastavil mou vlakovou cestu a tím pádem se protijedoucí vlak nemohl hnout z místa. Pomohlo když jsem přijel o něco později. Poprvé jsem byl v Dlouhé Třebové asi v 51:30. ( Hodiny už si nepamatuju :-) a to bylo brzo. Ale už se mi ty časy trochu vykouřily z hlavy.

Tak vyřešeno. Po zastavení v Dlouhé Třebové jsem naopak musel nechat svou soupravu cuknout zpět. Tím se mi protijedoucí Odra dala do pohybu. Časově jsem to také zkoušel ale marně. Nakonec jsem to teda ale vyřešil. Divně ale přeci. :)

Pro odreagování

Ahoj všichni, tak jsem si jen tak pro odreagování a pro zábavu postavil na trasu Pardubice - ČT soupravu pražskýho metra a tuhle trasu jsem si projel..je to docela zábava :lol: :lol:

Dobrý den, poraďte mi prosím. Jedu aktivitu EC 107 PRAHA po úpravě. Z Pardubic vyjedu přesně, v okamžiku, kdy říká „dává“ už tam jsou stupně, rovnou tam dám 100 %. V okamžiku, když potkám u Pardubiček protijedoucí rychlík, je tam 140. Par rychlost udržuju mezi 140 a 142.Když na rychlosti 142 nesjedu hned z výkonu, tak mě to vyhodí. A stejně v Sedlíšťce chybí 9 sekund! Kde je tedy chyba? Není ten kontrolní čas v Sedlíšťce až příliš brzo? Nezlobte se na mě, ale u téhle aktivity mám pocit, že nejde o simulaci skutečného provozu na železnici, ale o akční hru……!

To Karel: Já jsem měl na odjezdu z Pardubic asi 2 vteřiny zpoždění, ihned po odpískání tam lupnu plnej knedlík, tedy 100% výkonu..max rychlost aby tě to nevyhodilo je 141!! nechápu jak můžou mít lidi v Sedlístce zpoždění, já jsem jí projížděl vždy asi o 50 vteřin dřív, čiže kolem 12:30:20..dá se to stihnout úplně bez problémů..pokud nezvládneš toto, i když to jde velmi snadno, tak jsem zvědavej jak zvládneš úsek Krasíkov - Hoštejn :lol: :lol:

Karel napsal:
Dobrý den, poraďte mi prosím. Jedu aktivitu EC 107 PRAHA po úpravě. Z Pardubic vyjedu přesně, v okamžiku, kdy říká „dává“ už tam jsou stupně, rovnou tam dám 100 %. V okamžiku, když potkám u Pardubiček protijedoucí rychlík, je tam 140. Par rychlost udržuju mezi 140 a 142.Když na rychlosti 142 nesjedu hned z výkonu, tak mě to vyhodí. A stejně v Sedlíšťce chybí 9 sekund! Kde je tedy chyba? Není ten kontrolní čas v Sedlíšťce až příliš brzo? Nezlobte se na mě, ale u téhle aktivity mám pocit, že nejde o simulaci skutečného provozu na železnici, ale o akční hru……!
Pokud z Pardubic vyjedeš přesně podle jízdního řádu tak nechápu,že to pri 140 v hodině nestíháš.Spíš bych to viděl tak,že si v Pardubicích nezastavil přesně na 0.00 což je podmínkou aktivity a tak ses tam zdržel déle a tím pádem si to nestihl.Já osobně jsem projížděl Sedlíšťkou ve 12.30:42 takže s těžkým klidem.Ještě,asi jako každý,jsem čekal v Pardubicích cca. 25 vteřin na

Naposled editoval moderátor:
Amazon napsal:
To Karel: Já jsem měl na odjezdu z Pardubic asi 2 vteřiny zpoždění, ihned po odpískání tam lupnu plnej knedlík, tedy 100% výkonu..max rychlost aby tě to nevyhodilo je 141!! nechápu jak můžou mít lidi v Sedlístce zpoždění, já jsem jí projížděl vždy asi o 50 vteřin dřív, čiže kolem 12:30:20..dá se to stihnout úplně bez problémů..pokud nezvládneš toto, i když to jde velmi snadno, tak jsem zvědavej jak zvládneš úsek Krasíkov - Hoštejn :lol: :lol:

Já odjel se zpožděním 3 vteřiny. Asi je Tvoje "krysa" živější. Kde dosáhneš 140 km/h? Já na plnej knedlík při míjení rychlíku u Pardubiček.
Krasíkov - Hoštejn již v pohodě :lol:

Kontra

Já mám stejnej problém jako Karel. Do Pardubic přijíždím +50s, odjezd přesně, a celou cestu 140. Taky nestíhám... A to mi není jasné jak někdo může mít ještě minutu k dobru. Bude to asi parametry lokomotivy, i když mám erární trainset...(!) Budu muset požádat syna, aby to zkusil hacknout... :D

Re: Kontra

Kontra napsal:
Já mám stejnej problém jako Karel. Do Pardubic přijíždím +50s, odjezd přesně, a celou cestu 140. Taky nestíhám... A to mi není jasné jak někdo může mít ještě minutu k dobru. Bude to asi parametry lokomotivy, i když mám erární trainset...(!) Budu muset požádat syna, aby to zkusil hacknout... :D

EC 107 PRAHA
Provedl jsem další zkoušku: Pardubice příj.: 12:18:48…… o 23 sekund dříve
odj.: 12:21:03…… 1 sekunda zpoždění, ale zařadil jsem výkon již v 12:21:00, ale v okně se zaznamenalo až 03.
Rychlost 140 dosažena v 12:23:59. Od této chvíle ukazuje rychloměr střídavě 2 hodnoty 140 a 141 !
Kostěnice 12:26:18, Moravany 12:27:49, Uhersko 12:29:58, Sedlíšťka 12:31:21 – zase 6 sekund chybí !!!!!
Podíváme se na to z druhé strany. Podle TTP je vzdálenost Kostěnice – Uhersko (km 295.338 – 286.463) = 8.875 km. Ujel jsem to za (12:29:58 – 12:26:18 ) = 0:03:40 hod. Z toho nám vyjde průměrná rychlost 145.227 km/h !
A stejně to nestačí…..

EC 107 Praha

Tak jsem si taky zkusil zajet EC 107. Jel jsem celkem v poho, bez nejakeho zvlastniho nasili, ale v Brandyse se mi nejak pokazila masinka. Zniceho nic "kombinovany ovladac" sjel do spodni polohy a vehementne brzdil. Nepomohlo ani zastaveni. Mysi sel sice prestavit do idle, ale po pusteni ihned zase sjel do brzdy :mad: Nevi nekdo, jak tuto zavadu odstranit? Nebo jsem udelal nekde neco spatne? Napada me, jedine ze jsem jel v Brandyse 86 km/h. Zlata 362 168 s jejim paradnim cabem :?

Karel napsal:
Amazon napsal:

Já odjel se zpožděním 3 vteřiny. Asi je Tvoje "krysa" živější. Kde dosáhneš 140 km/h? Já na plnej knedlík při míjení rychlíku u Pardubiček.
Krasíkov - Hoštejn již v pohodě :lol:

Takže jsem dnes měřil a pozoroval..odjezd z Pardubic 12:21:04..z 0 na 140 km/h za 2:49 minut...u návěsti 160 jsem měl rychlost 96 km/h a v momentě míjení lokomotiv jsem měl rychlost 138 km/h... Karle zkus po zastavení v Pradubicích zabrzdit lokomotivní brzdu cca na 40% a odbrzdi vlakovou brzdu, ta vlaková odbržďuje pomalu...

Ty časový body jsou pěkná blbost. MSTS je simulátor železnice a ne závodní hra. Myslím si, že se vzdalujete od reality

Tomáš napsal:
Ty časový body jsou pěkná blbost. MSTS je simulátor železnice a ne závodní hra. Myslím si, že se vzdalujete od reality

Takže milý Tomáš, moja najnovšia aktivita ťa asi nepoteší, má síce len 25 minút!!! ale aj za tých 25 min. sa poriadne zapotíte.Ak nestihnete časový limit končíte, keď nesplníte predpísané úlohy = vyhadzov.Samozrejme rýchlosť by som neprekračoval, maximálne len o 5 km/h.Máš trochu pravdu že MSTS by nemal byť závodnou hrou, ale v skutočnosti rušňovodiča nikto neženie keď mešká, tak aspoň v MSTS...Poviem ti jednu príhodu:Raz som išiel s EC-čkom z Prahy do Bratislavy.V Malackách na stoj!.Stáli sme tu asi 30 minút, potom som sa dozvedel že v zastávke skočil muž pod osobák.Keď sme vyrazili (presne o 13.00) cestou sme nabrali takých 8 minút,pomalá cesta 10 km/h okolo miesta nehody,v Zohore už plných 120 km/h.Vďaka tomu že fíra išiel tak ako mal sme do Blavy prišli s veľmi slušným meškaní 25 minút a všetci ľudia čo tu mali prípoje boli radi.Keby sme mali iného fíru ktorý by sa vliekol prišli by sme s meškaním najmenej 40 minút.Preto sú aktivity s časovými bodmi dobré, pretože nútia rušňvodiča ísť tak ako má, teda keď 140 tak 140 atď.

Anonymous napsal:
Tomáš napsal:

Takže milý Tomáš, moja najnovšia aktivita ťa asi nepoteší, má síce len 25 minút!!! ale aj za tých 25 min. sa poriadne zapotíte.Ak nestihnete časový limit končíte, keď nesplníte predpísané úlohy = vyhadzov.Samozrejme rýchlosť by som neprekračoval, maximálne len o 5 km/h.Máš trochu pravdu že MSTS by nemal byť závodnou hrou, ale v skutočnosti rušňovodiča nikto neženie keď mešká, tak aspoň v MSTS...Poviem ti jednu príhodu:Raz som išiel s EC-čkom z Prahy do Bratislavy.V Malackách na stoj!.Stáli sme tu asi 30 minút, potom som sa dozvedel že v zastávke skočil muž pod osobák.Keď sme vyrazili (presne o 13.00) cestou sme nabrali takých 8 minút,pomalá cesta 10 km/h okolo miesta nehody,v Zohore už plných 120 km/h.Vďaka tomu že fíra išiel tak ako mal sme do Blavy prišli s veľmi slušným meškaní 25 minút a všetci ľudia čo tu mali prípoje boli radi.Keby sme mali iného fíru ktorý by sa vliekol prišli by sme s meškaním najmenej 40 minút.Preto sú aktivity s časovými bodmi dobré, pretože nútia rušňvodiča ísť tak ako má, teda keď 140 tak 140 atď.

Ospravedlňujem sa, posledné dva príspevky sú odo mňa, zabudol som sa prihlásiť a ešte mi aj blbol internet tak to odoslalo dvakrát.

Zbyněk Šemora napsal:
ftp://msts.tyk0kso.sk/bptrate/Mirec_Kuriozni_priprah.apk

tady je ta Mirecova aktivita o které píše
Ale že jsem se zapotil,a na první pokus je to tam.Super šichta :lol:

Já jsem zatim tuhle aktivitu nespustil, protože mi to hlásí že soubor pkp_WRme.wag nelze otevřít, přičemž tento soubor mám a pro jistotu jsem jej stáhl znovu z odkazu p.Šemory. Podle ConBuilderu se tento vagon nachází i v aktivitě Sp1903 a ta běhá v pohodě...poradí mi někdo? děkuju předem

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře