Tomáš napsal:
Ty časový body jsou pěkná blbost. MSTS je simulátor železnice a ne závodní hra. Myslím si, že se vzdalujete od reality
Takže milý Tomáš, moja najnovšia aktivita ťa asi nepoteší, má síce len 25 minút!!! ale aj za tých 25 min. sa poriadne zapotíte.Ak nestihnete časový limit končíte, keď nesplníte predpísané úlohy = vyhadzov.Samozrejme rýchlosť by som neprekračoval, maximálne len o 5 km/h.Máš trochu pravdu že MSTS by nemal byť závodnou hrou, ale v skutočnosti rušňovodiča nikto neženie keď mešká, tak aspoň v MSTS...Poviem ti jednu príhodu:Raz som išiel s EC-čkom z Prahy do Bratislavy.V Malackách na stoj!.Stáli sme tu asi 30 minút, potom som sa dozvedel že v zastávke skočil muž pod osobák.Keď sme vyrazili (presne o 13.00) cestou sme nabrali takých 8 minút,pomalá cesta 10 km/h okolo miesta nehody,v Zohore už plných 120 km/h.Vďaka tomu že fíra išiel tak ako mal sme do Blavy prišli s veľmi slušným meškaní 25 minút a všetci ľudia čo tu mali prípoje boli radi.Keby sme mali iného fíru ktorý by sa vliekol prišli by sme s meškaním najmenej 40 minút.Preto sú aktivity s časovými bodmi dobré, pretože nútia rušňvodiča ísť tak ako má, teda keď 140 tak 140 atď.