B
bertik
Host
Nic není nemožné
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
KaMat napsal:Vůbec jsem nemyslel na návěstidla, zvuky a tak dále ale myslel jsem spíš na terén jestli se dá spojit. Dejme tomu že obě tratě třeba nemají nic jiného než koleje. To by snad spojit šlo ne ? Sice jsem to nesčetně krát zkoušel ale asi je třeba nějak spojit do hromady složku TD. Sice nevím k čemu slouží ale něco mi říká že patří k terénu.
Nevíte proč mám ve sve složce TD 5 soubor a v každá trati co jsem stahoval jsou jenom 3 soubory nejde mi to do hlavy.A taky by mě zajímalo k čemu ta složka slouží. THX
Budu reagovat na polla,tak jak píše se terén nedá napojit pokavad je na terénu něco co se zapisuje do dataqbáze tratě,ale v opačném případě napojit terén jde,a jdou tam dokonce i static objekty,bohužel je to dost piplačka,musíme si uvědomit že v MSTS se terén skládá z čtverců a začátků a konce,a každý čtverec bit i prázdný se zapisuje do Tiles aPpoollll napsal:Spojit více tratí nelze a to z několika důvodů.
Něco z toho je popsáno o příspěvek dříve. Uvedu ale další - různé návěstní scripty, ne vždy stejně pojmenované funkční (nikoliv statické) objekty (například zvukové soubory od Dejva jsem již viděl v několika variantách) neb mnoho lidí si to upravuje k obrazu svému, různé skryté problémy při stavbě tratě vzniklé vinou pádů editoru a jejich následné neodhalení by pak znehodnotilo takto vzniklý celek.
Se Šemorou jsem měl kolem pádů editoru dost rozsáhlou korespondenci a nakonec to dopadlo tak že díky určitým nežádoucím projevům návěstních scriptů není možná obnova databáze tratě a tak si Šemora vypracoval velmi propracovaný systém zálohování. A jakmile mu editor spadne tak se již nesnaží pokračovat ale okamžitě obnovuje ze zálohy!! Toto je jediná cesta jak se lze vyhnout zavlečení některých včas nezpozorovaných a těžko odstranitelných chyb do stavěné tratě.
Nehledě na to si nedokáži představit jak by se pak tito jedinci dohadovali mezi sebou co je čí vina.