G
Guest
Host
Miran napsal:x napsal:sorry, ještě jsem zapomněl... :|![]()
polib nám )|( !
copak?
Naposled editoval moderátor:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Miran napsal:x napsal:sorry, ještě jsem zapomněl... :|![]()
polib nám )|( !
Dá se tam napsat jakýkoli čas.Klikni dvakrát na příjezd v danné stanici a napiš čas odjezdu tím se ti přepíše i odjezd a pak znovu klikni na příjezd napiš čas a odjezd už zůstane ten předchozí.Dá se změnit i počet cestujících na nástupišti klikem na stanici.Blackwolf napsal:Zdravím. Jsem začínající tvůrce aktivit a prostudoval jsem si návod od Ppoolllla. Docela dost věcí z toho člověk pochopil. Chtěl jsem se ale zeptat jestli se dá v editoru do jízdního řádu vlaku hráče nějak zasahovat a nejet podle časů co mi vypočítá PC. Myslím třeba to aby ve velké stanici vlak stál třeba 1-2 min a na zastávkách třeba 10-30 s. Prostě jak do editoru vložit skutečný jízdní řád (když už máme ty skutečné tratě). Dík za odpovědi.
Blackwolf napsal:Zdravím. Jsem začínající tvůrce aktivit a prostudoval jsem si návod od Ppoolllla. Docela dost věcí z toho člověk pochopil. Chtěl jsem se ale zeptat jestli se dá v editoru do jízdního řádu vlaku hráče nějak zasahovat a nejet podle časů co mi vypočítá PC. Myslím třeba to aby ve velké stanici vlak stál třeba 1-2 min a na zastávkách třeba 10-30 s. Prostě jak do editoru vložit skutečný jízdní řád (když už máme ty skutečné tratě). Dík za odpovědi.
Davidus napsal:Zdravím.
Křížení vlaků se tady asi už řešilo, ale já s ním mám pořád problém. Tvořím aktivitu, kdy přijedu do stanice z hlavní koleje na vedlejší, návěstidlo blokuji servisem. Z protisměru by měl přijet druhý vlak a z hlavní koleje přejet na druhou vedlejší a projet stanicí bez zastavení. Problém je, že zůstane na červené. rozjede se pouze tehdy, když pomocí TAB dostanu souhlas, přejedu návěstidlo a vrátím se zpátky. Pak jede jak má. Jak to vyřešit, aby to šlo "normálně"?