Zdravím, mohl bych Vás poprosit o radu? Tvořím R "Vysočina" 80. léta z Masaryčky (zatím jsem před Kolínem) a narazil jsem na nezvyklý problém. v žst. Pečky jsem začínal počítačový provoz (panťák 451-5) směr Kolín, aby po 1. tk zdržoval hráčovu Vysočinu (R1) s uhnutím ve Velimi. Původně jsem měl počáteční bod někde u perónu na 1. sk, ale později jsem ho posunul před vjezd od Poříčan, ale abych neztratil trasu 451-5, posunul jsem počáteční bod mechanickým posuvem zpět ku Praze (před ono vjezdové návěstidlo) a ne tedy zrušením bodu a znova-nadefinováním trasy. Od té chvíle mi R1 přes toto návěstidlo neprojede. Svítí na stůj, ikdyž tam žádný vlak nevidím, resp. při potížích jsem onen 451-5 z pc provozu smazal. Podle testovacího okna se mi tam ale v určitý čas šajba postaví, ale něco tam rychle projede a do minuty to zhasne na stůj a pak už se to vlaku R1 nerožne na volno. Objel bych to po 2. tk, ale udělal jsem si v Poříčanech pěknou souběžku/předjížděčku poštovního R post a nechci to předělávat. Můžete mi pls někdo poradit, kde a jak najít tu vešku, která mi tam shodí v čase, kdy R1 je někde zasekaný v Č.Brodě vjezdové a proč se za tím už cesta nepostaví? Podle testeru se šajby dále na Kolín barvěj jakoby pro ten 451-5, ale já ho v pc dopravě zrušil.
a ještě krátký dotaz: Jak se prosím nastavuje rychlost u pomalé jízdy? Zkoušel jsem a dává mi to 30 km/h a navíc předvěstník je nesmyslně blízko "Z"etka.
Děkuji za případné rady.