U
Uwe
Host
Kebarko: Díky moc, už to funguje a já se tak namordoval se servisama a všim možnym a ono je to tak jednoduché...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Tys je počítal?Vasek napsal:Mě ve tvoření aktivit ještě brání to,že v BP je v editoru 10000 názvů stanic a jak mam teda zvolit v jaké stanici bude act začínat?
diky
Pravdaže že sa to dá.Vlastne sa dajú všetky položky v ponuke "Zobrazení" vypnúť, teda máte iba čistú mapku trate.Ono pri niektorých aktivitách stačí mať zobrazenú trasu hráča a trasy traffic dopravy a je vtom už pekný guláš.A kde sú názvy staníc, kolají, pohonné hmoty, kilometrovníky, návestidla atď ... Preto si treba inkriminované miesto "zoomnúť" a potom zobrazovať ostatné veci.Martens napsal:Tys je počítal?Vasek napsal:Mě ve tvoření aktivit ještě brání to,že v BP je v editoru 10000 názvů stanic a jak mam teda zvolit v jaké stanici bude act začínat?
diky
Pokud pracuješ s editorem aktivit, tak už se tu několikrát psalo, že se nemají používat sdílené paths z jiných aktivit....takže rada je jednoduchá....nechat si úplně prázdný adresář activities, paths, services a traffic a začít znova.....
Pokud máš na mysli názvy přímo ve schémátku trati, tak tam už se toho nezbavíš a musíš se naučit v tom orientovat....tuším, že se ti tam mixují názvy stanic a kolejí, ale obojí by mělo jít nezávisle na sobě vypnout....
Aktivity sice nedělám aktivně, ale toto si snad ještě pamatuji dobře....pokud ne, tak se omlouvám za mystifikaci....
Honza napsal:... to co popisuješ je případ návěstidla zhaslého pro velký počet světel na jednom čtverci ...
Tak si dej start dříve, dejme tomu na 11:55. Pak si v okně jízdního řádu ručně uprav odjezdy a příjezdy do stanice a máš to....Tomas Lee napsal:To Kank: Díky, pomohlo to.
Ale teď další problém. Začínám ve stanici "A", nastaveno mam 12:00. V tom případě, než se ale rozhlídnu, pokoukám už mi běží čas. Potřeboval bych před čas odjezdu vmáčknout nějakou tu "hluchou" minutku. Nevim jak na to.