Petr Novák
Průvodčí
Zbyněk Šemora napsal:Petr Novák napsal:Záleží na tom,jakou verzi ConBuilderu máte.Doporučuji verzi 2.2.9 a vyšší,nyní je aktuální 2.3.2,je na webu.S těmito verzemi spolupracuje SView 1.4 úplně bez problémů.Nastavení 3D prohlížeče do ConBuilderu je přes tlačítko Options v liště nástrojů,vybereme položku Select 3D viewer,zobrazí se panel,kde vyhledáme nainstalovaný SView.exe,nikoliv SView 1.4.Exe.Jiná cesta není,SView se nezobrazí.Ruční napsání cesty ConBuilder nereflektuje.
Tak jsem si dle doporučení stáhl Update Conbuilderu, mám 2.3.2 a znovu nainstaloval SView 1.4 a úplně ty samé problémy, SView.exe se v nastavení Conbuilderu nezobrazí.
Jestli náhodou nevadí, že mám SView na disku D. Na C mám pouze (Wirus XP a všechny programy směruji jinam). Takže opět přecházím na SView 1,3 (dnes už potřetí) Ještě jsem to zkusil instalovat na C, ale zbytečná námaha. SView 1,4 z Conbuilderu jakékoli verze nasměrovat a samozřejmě ani spustit nelze. Ale podstatné je, že mi funguje současně RouteRiter.
No jo,mě nenapadlo,že si někdo nainstaluje programy na různé disky.Ono to má být implicitně všechno na C:\ kvůli tomu,že se tam též implicitně instaluje MSTS.Takže jsou překřížené soubory a nemůže to fungovat.Něco podobného jsem řešil u jednoho známého,kderý si MSTS nainstaloval na D:\ a pak se strašně divil,že mu to pořádně nefunguje a nemůže doinstalovat Protrainy.....Takže buď bude všechno na jednom disku D:\,ale potom si ručně upravit cestu k instalaci a pak vyčistit registr od neplatných záznamů,jinak to bude blbnout pořád.