Šnek: pošli na JOHNZ@zoznam.sk ... nahodím ...
Naposled editoval moderátor:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Vasek napsal:Zdravim,
nevim jestli se mi to zdá ale rychlostníky na trati jsou pořád 70,
předvěstii rychlostí vůbec nejsou
snažil sem se tedy jet bez Track monitoru ale nejde to
(BTW zvláštní je že když sekm Plzně směrem na Domažlice,tak v proti směru byly kulatý tabule,abych je přečet musel sem si dát externí pohled-
byla na nich 70 - vždy-i když skutečná rychlost byla 90. )![]()
Szukam od 2 lat tej Trati 180 do MSTSa. Czy jest ona w downloadzie na jakiejś stronce?Šnek napsal:Už vedle jsem to psal,180+183 dám ke stažení někdy koncem srpna.Šnek
Dakujem.bob57_cz napsal:Niestety tychczasowo nieistnieje. Bendze nowsza wersia.Helmutt napsal:Szukam od 2 lat tej Trati 180 do MSTSa. Czy jest ona w downloadzie na jakiejś stronce?Šnek napsal:Už vedle jsem to psal,180+183 dám ke stažení někdy koncem srpna.Šnek
To je problem, w mojej fiktivni trate mam navestidla PKP, DB i bude pridavat semaforky CD. Nie wiem czy to bude dobrze funkcjonować.Šnek napsal:Musím přiznat,že do konce srpna to nestihnu,s p Polákem se snažíme vymyslet funkční skupinové návěstidlo,ale zatím jsme na mrtvém bodě,
A to, co Jirka Polák má ve svém balíku návěstidel nejde použít?bob57_cz napsal:Odjezdové? Nejde udělat pro každou kolej u námezníku samostatné neviditelné a jeho texturu nasdílet pro všechny na jedno místo tam, kde má být vidět ?Šnek napsal:Musím přiznat,že do konce srpna to nestihnu,s p Polákem se snažíme vymyslet funkční skupinové návěstidlo,ale zatím jsme na mrtvém bodě,
J Skůra se snaží vymodelovat nějaké objekty tak by byla škoda pospíchat.Šnek.
Šneku, on to asi Jirka bude vědět líp, je to jeho balík návěstidel a scriptů, ale nechápu, co je za problém, vždyť tam Jirka i v manuálu uvádí, že tam na ty skupinové návěstidla má i ten "červený námezník", který by snad de facto měl nahrazovat odjezdové návěstidlo pro každou kolej (lze jej i schovat)...a vlastní návěstidlo pak dáváš až za výhybky dané skupiny....nebo je to jinak?Šnek napsal:Zkoušeli jsme různé varianty.Nejjednodušší by bylo osadit odjezdové návěstidlo až za krajní výhybku.Tam je jediný problém,že od červeného trojuhelníku,které patří k návěstidlu se nedá návěstidlo posunout víc jak o několik desítek metrů.Kdyby někdo dokázal tohle vymyslet bylo by po problému.Ke každé koleji bych osadil skryté návěstidlo kvůli křižování,skupinové za krajní výhybku a texturu umístil dle reálu.V současné době mám každé návěstidlo u koleje.Šnek.
Romane, tohle sice řešení je, ale bral bych jej až jako poslední nebo dočasnou možnost....když budeš totéž potřebovat třeba pro 170m, 100m, tak to znamená dělat další varianty....tady mi to spíš hraničí se zadáním pro Džordže....a když by se už v tom vrtal, tak by se mohl pokusit přidat ten jeden bit navíc, ať se může u návěstidel volit automaticky zhasínání NO při jízdě po nekódované trati.....Roman napsal:Napadá mě jedině to , že by Jirka Polák musel vytvořit návěstidlo přesně na míru v modelovacím programu, t.j posunout po ose ( y ?) o těch 200m.
Pak sice umístíš návěstidlo ( jehlan ) za výhybku, ale model bude v příslušném směru o 200m dál. Určitě už jsi si všiml, že spousta modelů objektů je mimo osu ( bílý kříž v editoru ). Dosáhneš toho například tím , že označíš všechny vertexy objektu a posuneš příslušným směrem, průsečík os x,y,z však zůstane......
Roman napsal:Napadá mě jedině to , že by Jirka Polák musel vytvořit návěstidlo přesně na míru v modelovacím programu, t.j posunout po ose ( y ?) o těch 200m.
Pak sice umístíš návěstidlo ( jehlan ) za výhybku, ale model bude v příslušném směru o 200m dál. Určitě už jsi si všiml, že spousta modelů objektů je mimo osu ( bílý kříž v editoru ). Dosáhneš toho například tím , že označíš všechny vertexy objektu a posuneš příslušným směrem, průsečík os x,y,z však zůstane......