Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
To se tedy divím,používám Operu 9.10 a celou trať jsem stáhnul bez jakéhokoliv problému.Asi máš špatně nakonfigurovanou Operu,u ní si můžeš nastavit spoustu věcí podle svého.alcapone napsal:Problém vyřešen, Opera používá svůj download manažer, který nechtěl spolupracovat se stránkama, tak jsem otevřel stránku v IE a v klídku stáhnul i bez manažera. Děkujibob57_cz napsal:Tak se tam nesnaž lézt ftp klientem a stahuj jako ostatní přes www(80) nebo nepoužívej hromadné paralelní stahování více souborů najednou a používej pro stahování frontu ( vlastnosti stahování downloadmanažeru DAP,...).alcapone napsal:Také jsem chtěl projet novou trať a opravit pro ni moje aktivity, ale bohužel, chce to po mě heslo. Proč, co sem komu co provedl. Te za trest, že mám momentálně rychlý internet.
To je otázkou, já se v AE pohybuji zcela normálně, bez pádů a dokonce mám zapnuto zobrazování názvů nástupišť a mapou lze plynule pohybovat.Stanley napsal:Co může způsobovat pád editoru úkolů? Mám trať naistalovanou pouze s aktivitou od Poisona (Os 7405), v aktivitě i volné jízdě bez problémů, ale když chci otevřív editorů úkolů nový úkol pro tuto trať, tak po chvíli následujé pád celého editoru...![]()
Peta napsal:Tak to mě mrzí, chci si zajet aktivitu od Poisona a hned mi MSTS vyhodí spoustu textur, a vůbec souborů, které chybí.Už několikrát sem se to snažil nahradit jenže po asi 4 hodinách mazání a překopírovávání už by vás to také zřejmě přestalo bavit. V archivu stažené vše mám, to se
amé i ve složce, kde to má být, tedy vše by mělo být v pořádku. A ještě mi to vyhazuje i chybějící zvukové soubory jako clear_in.sms nebo clear_ex.sms a pokaždé i gui.sms , ani se nedivím, kdfyž v archivu nejsou, nevíte čím to může být?
LuděkD napsal:Stáhnul jsem si tuto trať, ale bohužel při překopírování trati do MSTS mi to nejde.
Chyba: CD180trat_v1.0.ace: Nelze vytvořit Train simulator\Routes
CD180trat_v1.0.ace: Chyba - operace nebyla provedena
Dělám to ve WinRaru. I když si vytvořím samostatnou složku (třeba SOUND) a kopíruji tam ty soubory z tratě ze složky SOUND je to to samé.
To už budu snad stahovat počtvrté, ale můžu to ještě zkusit.Boby napsal:To vypadá, že se to blbě staho. Stahni to znovu. WinRarem to jde normálně rozbalit
To bych hádal na chybu v rozbalení,je to víceúrovňová složka,stačí jít o jeden či dva stupně dolů,rozbalit to někam bokem a pak překopírovat do Routes.Používám též WinRar.Takhle to dělám běžně,alespoň mám jistotu,co si vlastně dávám do MSTS...LuděkD napsal:Stáhnul jsem si tuto trať, ale bohužel při překopírování trati do MSTS mi to nejde.
Dělám to ve WinRaru. I když si vytvořím samostatnou složku (třeba SOUND) a kopíruji tam ty soubory z tratě ze složky SOUND je to to samé.
LuděkD napsal:Stáhnul jsem si tuto trať, ale bohužel při překopírování trati do MSTS mi to nejde.
.
Peta napsal:Bob:Myslíe do Defaultu MSTS?
Většina uživatelů napsal:Tato trať je úplně výborná!!!!!!!!