Trať ČD 180 Plzeň - Furth im Wald

Zdravim, mám trochu problém ze základními aktivitami,sehnal jsem si všechna vozidla která byla třeba ale při spuštění mám neustále problémy, jediné co mi funguje je rychlík s brejlovcem a německými vozy. Všechna vozidla jsem stahoval z msts.sinus.cz. Jinak trať je bezvadná, šlape dobře, žádnou chybu velkou jsem zatím neobjevil. Děkuji všem tvůrcům. Velký kus práce. Smekám.

StrojvedouciDoBoha napsal

Zdravim, mám trochu problém ze základními aktivitami,sehnal jsem si všechna vozidla která byla třeba ale při spuštění mám neustále problémy....

Já jsem podobný problém řešil také. Doporučuji Ti vytvoření vlastních tras pomocí MSTS editoru, sekce Editor úkolu. Postup je popsán Zbyňkem Šemorou dosti přesně (použij vyhledávač). Tak získáš jednoduché aktivity bez provozu pro tzv. volné jízdy, začínat Ti mohou prakticky kdekoliv. Dodávané aktivity pak můžeš pomocí patřičného software zrušit.
A jeden typ na konec: pokud používáš některou originální trať nebo aspoň TUTORIAL ROUTE, stačí ponechat jen trasy ve složce PATH a v ostatních potřebné soubory smazat (SERVICES, ACTIVITIES).

Trošku doplním - pokud budeš používat pro spuštění TrainStore, tak u každé trati budeš muset nechat alespoň jednu funkční aktivitu - jinak si s Trainstore nezajezdíš ani volnou jízdu pro danou trať.

Díky za rady, zdá se že to jakš takš běhá, jen se občas stane že mi to spadne a objeví se klasická billovská hlášenka že praogram bla bla a nutnost jej ukončit, čím by to mohlo být? aktivitou nebo se mi tma něco hádá?

Tak to už bude spíš hardwarový problém - velikost RAM a pod. Prolistuj fórum a zkus doporučené postupy, jako je vypnutí pohyblivých stínů, zjednodušení zobrazování textur apod. Je to dostupné v základním menu MSTS. Ovšem RAM by měla i tak mít minimálně 512MB.

Měl bych menší dotaz: Neexistuje nějaký alternativní link ke stažení této trati? Z train-sim.cz se mi podaří stáhnout pouze global. když stahuju trať tak semi u cca 50 Mb objeví hláška že spojení se serverem bylo resetováno. všude jinde můžu stahovat bez problémů. Je problém u mě, nebo na stránkách? Díky

Jestli Ti to nebude dál fungovat,je nejjednodušší mě kontaktovat pře SZ a domluvíme se na poslání CD.

bob57_cz napsal:
Marin2 napsal:
Měl bych menší dotaz: Neexistuje nějaký alternativní link ke stažení této trati? Z train-sim.cz se mi podaří stáhnout pouze global. když stahuju trať tak semi u cca 50 Mb objeví hláška že spojení se serverem bylo resetováno. všude jinde můžu stahovat bez problémů. Je problém u mě, nebo na stránkách? Díky
Jestli stahuješ pomocí IE, tak může být problém v malé velikosti cache-IE a jejím zaplnění. Zvol větší velikost, vyčisti nebo použij nějaký downloadmanažer, který umí navazovat a používá vlastní cache.

Díky za radu, ale nevím co jsou cache:-)) Takže asi to vyřeším přes CD

Ahoj! můžete mi prosím někdo sdělit, jaké lokomotivy vozí rychlíky/náklady z/do Furth i Wald? Je to pro novou připravovanou aktivitu, která je až na trafic ve skopčácku hotová.

Čouda napsal:
Ahoj! můžete mi prosím někdo sdělit, jaké lokomotivy vozí rychlíky/náklady z/do Furth i Wald? Je to pro novou připravovanou aktivitu, která je až na trafic ve skopčácku hotová.

754 vozi rychlíky a náklady většinou a prevazne 742

Aha byl jsem špatně pochopen. Mě zajímají německé stroje. To co jezdí u nás znám až moc dobře na to, abych nemohl jen tak zapomenout...

Zdravím, chtěl bych se zeptat jestli vyšla nějaká aktualizace tratě? Stáhnul jsem si aktivitu od Čoudy a píše mi to že mám verzi tratě 2540 a aktivita je na verzi 2592. Koukal jsem i na stranky http://www.train-sim.cz/, ale nic nového jsem tam nenašel. :D S pozdravem Dan.

Naposled editoval moderátor:
Odklikni hlášku a ono se to nainstaluje. Aktualizace ještě vydaná není. Ppoollll chrápe. Kdy bude po mě nechtějte ani vědět, protože to sám nevím :lol:

cafte,
kdesi u Stankova mi vyhodilo hlasku ze chybaju subory SHAPE_K/daco.s. Dalo sa sice jazditr pekne po trave dalej, ale mali by tam byt kolajnice.
Kde by som nasiel adresar tento adresar, lebo ked som stiahol trat, tak tam nebol.
TNX for info.

A není ten rozdíl ve verzích tratí způsoben tím, jak si kdo tu trať instaloval? Pamatujete na ty nejasnosti okolo názvu trati, blbla instalace aktivit. Někdo na to použil patch a pak 1.01u, někdo to mohl instalovat přímo - nejlíp to asi bude vědět Šnek.

Back
Nahoře