Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Správně,aktualizace ještě neobsahuje trať 170 na Prahu.V současné době jsou koleje položený do Zbiroha a krajina do Rokycan,což se můžete podívat na pár screenech.Pawlik napsal:Bobe, složky 180+183 už jsem zrušil dávno, tím to není, ale i tak díky.
Kank to dobře odhadl s tím počasím, toho jsem si všimnul asi před 30ti minutami.
Stejně je ale někde chybus, z Chrástu do Rokycan jedu ve vzduchu.
Ještě si musím trošku poposednout. Jdu dál laborovat.
Díky.
Šnek napsal:Po dlouhé době je tu další aktualizace,vymodelováno trolejové vedení v úseku Plzeň-Klatovy,nové tunelové portály,oprava textur některých domků a telegrafních sloupů,na Špičáku doplněno návěstidlo pro samovratné výhybky a pár dalších drobností.Pro ty kdo chtějí stahovat
http://www.trat-180-183.ic.cz/
bob57_cz napsal:Nesprávný GLOBAL ?LUBOS BALUS napsal:Dobrý večer.Jak je ti prosím s tou inicializací terénu?Kde je chyba?Po aktualizaci mě to nejede a přeinstalováno mám potřetí.Dík.
To by odpovídalo.Jinak dneska se na Os Plzeň-Klatovy prohání 230-076,prostě došly 242.Ještě že zatím nemáme Cargo.
Jan Paloch napsal:Je nějaký rozdíl mezi ESEM a CARGEM? :?
Hm tak tohle jsem fakt nepochopilRobo napsal:Jan Paloch napsal:Je nějaký rozdíl mezi ESEM a CARGEM? :?
Koho zabilo ?
Jan Paloch napsal:Je nějaký rozdíl mezi ESEM a CARGEM? :?
Jan Paloch napsal:Hm tak tohle jsem fakt nepochopil![]()