Trať ČD 180 Plzeň - Furth im Wald

Nuž kank mal pravdu počasie som nemal, a bolo to v lete a jasno... proste chyba medzi klávesnicou a stoličkou...

Update som bez problémov nainštaloval a je to dobré, bolo opravené množstvo drobných chýb. Akurát som zaregistroval stále podmyté kulisy obytných domov v Plzni a neopravený súbor sigcfg.dat. Bez opravy majú svetelné návestidlá obludné veľkosti svetiel. Oprava je pritom jednoduchá, stačí v tomto súbore nahradiť hodnotu Radius ( 0.3 ) hodnotou 0.2 a hodnotu Radius (0.12 ) hodnotou 0.8 .

Pawlik napsal:
Bobe, složky 180+183 už jsem zrušil dávno, tím to není, ale i tak díky.
Kank to dobře odhadl s tím počasím, toho jsem si všimnul asi před 30ti minutami.
Stejně je ale někde chybus, z Chrástu do Rokycan jedu ve vzduchu.
Ještě si musím trošku poposednout. Jdu dál laborovat.
Díky.
Správně,aktualizace ještě neobsahuje trať 170 na Prahu.V současné době jsou koleje položený do Zbiroha a krajina do Rokycan,což se můžete podívat na pár screenech.

Beru, mě jen překvapilo, že v AE ty Rokycany mám a při volné jízdě z Rokycan se mašinka hezky držela neviditelných kolejí poslušně až do Plzně :) .

Jo nejsou tam nakopírovaný věci ze složky terrtex.Ale jezdit jen na rovné placce,to asi není ono.

Dle databáze Historie železničních tratí od Pavla Sekery by se mělo jednat o datum 21. 9. 1996

To by odpovídalo.Jinak dneska se na Os Plzeň-Klatovy prohání 230-076,prostě došly 242.Ještě že zatím nemáme Cargo.

Šnek napsal:
Po dlouhé době je tu další aktualizace,vymodelováno trolejové vedení v úseku Plzeň-Klatovy,nové tunelové portály,oprava textur některých domků a telegrafních sloupů,na Špičáku doplněno návěstidlo pro samovratné výhybky a pár dalších drobností.Pro ty kdo chtějí stahovat
http://www.trat-180-183.ic.cz/

Jen jsem se chtěl prosím zeptat, jak dlouho tyhle stránky existují? :D Pořád tady čtu o updatech trati a říkam si kdepa voni je vzali? :) Kouknu o pár stránek vzad a ejhle narazím na link. Veselé :) . Pokud bych mohl s něčím pomoci při vylepšování mých domovslých tratí rád přidám ruku k dílu. Vlastním digitální zrcadlovku a od října bych měl nasoupit do dkv plzeň, takže pokud by se vyskytlo něco s čím bych mohl pomoci neváhejte mne kontaktovat :)

Naposled editoval moderátor:
StrojvedouciDoBoha: Chvíli, od 4.9. 2007. Bylo potřeba dát někam aktualizaci a pustit jí do světa.

Dobrý večer.Jak je ti prosím s tou inicializací terénu?Kde je chyba?Po aktualizaci mě to nejede a přeinstalováno mám potřetí.Dík.

Šnek napsal

To by odpovídalo.Jinak dneska se na Os Plzeň-Klatovy prohání 230-076,prostě došly 242.Ještě že zatím nemáme Cargo.

Jen pro doplnění - řada 242 se teď hodně stáhla na trať Plzeň - Cheb, kde zajišťuje veškerou osobní přepravu. Zmizela ESA, která bývala v čele rychlíků - v Plzni se zase přepřahá, jako v době, kdy úsek Beroun - Plzeň nebyl ještě elektrifikován. Nákladní přepravu pokrývají Laminátky téměř stoprocentně. Zřejmě to souvisí s výstavbou koridoru v úseku Plzeň - Stříbro. Informovanější nám určitě napíší více.

Naposled editoval moderátor:
Ale dosť bolo srandy. Pod názvom eso si predstavujeme radu 362/3. Pod názvom Cargo zase spoločnosť, ktorá má by mala mať vo svojej réžii nákladnú prepravu. :)

Back
Nahoře