Trať ČD 180 Plzeň - Furth im Wald

Martens napsal:
Kank napsal:
Odpovědel sis sám. Vypne se to proto, že tam je nějaká chyba. Ale bez textu té chyby ti asi nikdo neporadí...
Takhle chová MSTS, pokud máš k trati nepřátelský Global a mícháš Global BP a xtracksy.
Ano, ale také mu může zlobit například samotné počasí (a že těch případů nebylo málo).

Šnek, chcel by som Ťa upozorniť na poriadny lom koľaje :lol: . Ale teraz vážne. V staničke Hamry - Hojšová stráž, koľaj pri staničnej budove, klatovské zhlavie mi dochádza k samovoľnému rozpájaniu vozov, ktoré v tom horšom prípade končím so zničeným spriahlom. Skús sa na to pozrieť. :)

Mám problém. Mám v MSTS trať 321 a když doplním trať 183 tak se po spuštění dostanu jenom k výběru tratě a když vyberu trať 183 tak mi hra bez jakéhokoliv varování spadne do Windows. (pochopil jsem že by měly být kompaktibilní)
Když přeinstaluju MSTS a dám tam jen trať 183 (samozřejmě včetně patřičného Global) tak mi to spadne do Windows ještě před výběrem tratě.
Co s tím? Čím to může být?

Tak se mi na několikátý pokus podařilo nainstalovat tuto trať. Trať je super, ale hlásí mi to chybějící soubory - gui.sms, clear_in.sms a clear_ex.sms. Nevíte v jaké složce by se měly nacházet a jestli bych je mohl použít třeba například z tratě 321? Předem dík za radu.

Richard napsal:
Tak se mi na několikátý pokus podařilo nainstalovat tuto trať. Trať je super, ale hlásí mi to chybějící soubory - gui.sms, clear_in.sms a clear_ex.sms. Nevíte v jaké složce by se měly nacházet a jestli bych je mohl použít třeba například z tratě 321? Předem dík za radu.

Train Simulator\SOUND - jsou to defaultní zvuky ozvučení tratě, jsou tedy součástí instalace MSTS.

Dík, teď vše funguje jak má. Super trať :) Autorovi velké dík. Snad se ji časem podaří prodloužit k Berounu ...

Trať 180 je skvělá, zatím jsem nenarazil na problém. Některá stoupání jsou brutální. V reálu jsem projížděl jen úsek Hojsova Stráž - Železná Ruda. Tady se dají koně z lokomotiv pořádně porocválat.

Leo napsal:
Trať 180 je skvělá, zatím jsem nenarazil na problém. Některá stoupání jsou brutální. V reálu jsem projížděl jen úsek Hojsova Stráž - Železná Ruda. Tady se dají koně z lokomotiv pořádně porocválat.
Až 17 promile.

Šnek napsal:
Leo napsal:
Až 17 promile.
To nic není, u nás na Opavsku máme v úseku Jakartovice - Svobodné Heřmanice skoro 40promile, to se tam panečku jezdí s nákladama.

Naposled editoval moderátor:
Kuba napsal:
Šnek napsal:
Leo napsal:
Až 17 promile.
To nic není, u nás na Opavsku máme v úseku Jakartovice - Svobodné Heřmanice skoro 40promile, to se tam panečku jezdí s nákladama.

Jejda Kubo, to už tam máte volžské burlaky, aby to vytáhli "na lanech", že? :lol: :lol:

Venny napsal:
Kuba napsal:

Jejda Kubo, to už tam máte volžské burlaky, aby to vytáhli "na lanech", že? :lol: :lol:
Ne 742 CARGO.

Ahoj.
Vím, že to sem úplně nepatří, ale nedaří se mi vypátrat autora aktivity... :|
U aktivity R456 Einstein dojedu do Domažlic s nepatrným zpožděním. Zde mě čeká červená a nemohu dále. V čem je problémek?
Děkuji za radu. :P

Také by mne zajímalo jak lze trať získat? Omylem jsem si smazal zálohu tratě a teď ji z train-simu nestáhnu a nevím jak ji získat ...
Zajímalo by mne jestli bude dál někde ke stažení nebo jestli ji lze třeba získat za nějaký poplatek na CD/DVD?

Richard napsal:
Také by mne zajímalo jak lze trať získat? Omylem jsem si smazal zálohu tratě a teď ji z train-simu nestáhnu a nevím jak ji získat ...
Zajímalo by mne jestli bude dál někde ke stažení nebo jestli ji lze třeba získat za nějaký poplatek na CD/DVD?

Když vydržíš, tak train-sim.cz nyní Ppoollll řeší (viz. diskuse na jeho serveru train-sim.cz)

Martens napsal:
Když vydržíš, tak train-sim.cz nyní Ppoollll řeší (viz. diskuse na jeho serveru train-sim.cz)
Právě jsem zavěsil mobil s Ppoollllem, ftp je už v pořádku a vše je tam , kde má být. Fyzicky se vše přestěhovalo na jiný stroj. Ppoollll jede zítra na dovolenou, ale ještě se pokusí před odjezdem sehnat správce, aby opravil jeden odkaz - klíčový. Jinak vydržte po dovči. Nehoří.

m.pavel2 napsal:
Mam dotaz, jakto když dam složku s tratí 183 do routs, a pak pustim hru tak to napíše chybu a vypne se?

Zdravím. mám ten samý problém, ale žádná hláška se neobjeví. Hra při načítání spadne do okna a ve Správci souborů to píše, že neodpovídá. Přitom ještě před reinstalem Windows vše fungovalo. Ale udělal jsem si zálohu tratě + global + sound na DVD. A když vše zkopíruju a přepíšu tak to stejně nejde.

Back
Nahoře