Trať ČD 180 Plzeň - Furth im Wald

Ahoj,chtěl bych si objednat na CD/DVD trat 180/183 ČD do MSTS.Poradíte mi někdo,kam si o ni můžu napsat?Díky předem :-)

kendisek napsal:
Ahoj,chtěl bych si objednat na CD/DVD trat 180/183 ČD do MSTS.Poradíte mi někdo,kam si o ni můžu napsat?Díky předem :-)
Ahoj, základní verzi stáhni zde: http://www.train-sim.cz/ a ubdate s zde avizovaných stránek.;)
Dan

Ano Ppoollllova stránka je bohužel nefunkční. Jde stáhnout pouze update 1.1 a počasí z předchozího odkazu u Amazonova příspěvku.

Obávám se však, že Ppoollll už není na scéně MSTS aktivní. Jeho poslední návštěva zde byla 2.7.2009.

Chtěl bych tímto poděkovat Šnekovi za obnovení downloadu tratě na svém webu. Nicméně, byla by možnost tam nahrát i Global, který byl ke stáhnutí u Ppoooolla?

EDIT: Jinak předpokládám, že Sound můžu použít z tratě BP?

Pavlík napsal:
Chtěl bych tímto poděkovat Šnekovi za obnovení downloadu tratě na svém webu. Nicméně, byla by možnost tam nahrát i Global, který byl ke stáhnutí u Ppoooolla?

EDIT: Jinak předpokládám, že Sound můžu použít z tratě BP?
Pokud to nepůjde stáhnout,tak klidně můžeš použít můj global,pod ním jede trať bez problémů.Sound jsem bohužel na server nenahrál.

hamis123 napsal:
Kde stáhnu tvůj Global?

Použij tento odkaz: http://forum.msts.cz/subdom/forum/index.php?threads/2283&pid=91836#pid91836

Naposled editoval moderátor:
Ahoj,
rád bych se zeptal někoho znalého místních poměrů, jak vjíždí do st. Špičák vlak od Klatov, který se má podle D3 chovat jako druhý. Zastaví před lichoběžníkovou tabulkou, která je ještě před tunelem, a dorozumívá se s posádkou prvního vlaku vysílačkou, nebo může dojet až na konec tunelu, kde je (alespoň v MSTS trati) návěstidlo "jízda zajištěna"? Předem pěkně děkuji za případnou odpověď :-)

Dle skutečnosti. Jak vlak od Ž Rudy zastaví v žst. Špičák a strojvedoucí ohlásí výpravčímu vysílačkou zastavení, je povolena jízda vlaku od Hojsovy Stráže. Vlak od Klatov bez souhlasu k jízdě do žst. Špičák smí jet nejdále k lichoběžníkové tabulce, která je před tunelem. V Sešit. JŘ určený vlak má ikonku lichoběžníkové tabulky.
( dle praxe, vlaky od Klatov čekají na souhlas na zast. Brčálník, důvod jednoduchý, u lichoběžníkové tabulky je špatný signál pro vysílačku.)

Aha, děkuju. Tak v aktivitě klidně může zastavit před tabulkou. Myslím, že se signálem nebude mít problém (pokud teda trefím v editoru to správné místo) :D.
Jinak se připojuju k Pavlíkovi, také jsem rád, že je Tvá trať opět na webu ke stažení. Po přeinstalování systému jsem ji neměl a docela mi chyběla.

Dobrý večer narazil jsem na problém ve stanici Hojsova Stráž když jedu od Železné rudy do odbočky na 2. kolej je tam kus koleje hlí a vlak vždy vykolejí šlo by to opravitk, nebo mi poraďte jak bych to mohl opravit.

Jestli myslíš tu zarostlou kolej ( 3 od staniční budovy ) tam ve skutečnosti žádný vlak nejezdí. Vlastně jsem ani nikdy nezkoušel, jestli to tam dělá neplechu.
Tak jsem to zkusil a u mě to žádnou neplechu nedělá.

Naposled editoval moderátor:
Back
Nahoře