Aktivity - všeobecně - archiv #1

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Guest
  • Datum začátku Datum začátku
Stav
nelze přidat další příspěvky.
atb napsal:
Ráb bych si vytvořil pro některé aktivity vlastní vozidla, ale potřeboval bych si převést *.s soubory do textové podoby. Neví někdo o nějakém návodu na netu jak na to?

Použij z adresáře Train Simulator\Utils\ffEdit.exe s parametry
ffedit soubor /o:soubor

Program Ti to převede do a z textové podoby.

Martens napsal:
atb napsal:
Ráb bych si vytvořil pro některé aktivity vlastní vozidla, ale potřeboval bych si převést *.s soubory do textové podoby. Neví někdo o nějakém návodu na netu jak na to?

Díky, ale můžeš mi ještě trochu přiblížit jak přesněji postupovat s tím souborem ffedit (pracujni s tím prvně). Dík

atb napsal:
Martens napsal:
atb napsal:

Díky, ale můžeš mi ještě trochu přiblížit jak přesněji postupovat s tím souborem ffedit (pracujni s tím prvně). Dík

jednoduše......*.s soubor si nakopíruj do stejného adresáře jako je ffedit.exe a pak napiš do příkazové řádky to, co jsem psal výše....místo slova soubor napiš název tvého *.s souboru .....

a pak to spusˇˇt......až to doběhne, tak místo komprimovaného *.s souboru tam budeš mít tentýž soubor, ale normápně čitelný.....

dalším spuštěním téže příkazové řádky to zase skomprimuješ

atb napsal:
Nebo také pomocí Route_Ritteru,tam je to rychlejší a dá se k němu stáhnout čeština :D

samovolné brždění v obloucích s nízkým rádiusem a výhybkách

Chtěl zda-li někdo nevíte, jestli je toto zpomalování způsobeno také špatným nastavením vozů. Děkuji

pro P.Nováka : prosím Tě, kde stahnu tu češtinu pro Route riter ?
Dík AlešB

Anonymous napsal:
Dík AlešB

Jednu variantu od Jiřího Poláka najdeš na traisim.wz.cz pro verzi 5.2.27.
a jednu verzi jsem si překládal doma, musím se mrknout na číslo. Jde o textový soubor s cca. 630 řádky, já skončil na 615. Tak jak se zvyšuje číslo verze, přibývají funkce programu a tím pádem i řádky. To má za výhodu, že u nových verzí postačí překlad nových řádek. Starý soubor s češtinou lze použít i u nové verze, ale nové položky budou nepřeložené.

Anonymous napsal:
Dík AlešB
P.Vogeltanz mne přeběhl,odpověď už znáš.Je to sice kostrbatá čeština,ale pro naše účely dostačující.

Dostal jsemk posouzení jednu veeelmi zdařilou aktivitu. Při instalaci mne ale pořádně potrápila a to z toho důvodu, že obsahuje soubory *.act, *.srv a další soubory s mezerou v názvu.
Proto jestli můžu poprosit autory aktivit, zkuste se vyvarovat těchto znaků v názvek souborů.....to že to Wokna umožňují ještě neznamená, že to bude správěn fungovat......

Po nahrazení mezery podtržítky pak bylo vše v pohodě....

Martens napsal:
Dostal jsemk posouzení jednu veeelmi zdařilou aktivitu. Při instalaci mne ale pořádně potrápila a to z toho důvodu, že obsahuje soubory *.act, *.srv a další soubory s mezerou v názvu.
Proto jestli můžu poprosit autory aktivit, zkuste se vyvarovat těchto znaků v názvek souborů.....to že to Wokna umožňují ještě neznamená, že to bude správěn fungovat......

Po nahrazení mezery podtržítky pak bylo vše v pohodě....

Napíšte názov(názvy)aktivít,pretože takto z hlavy sa to nedá.

To Mirec : Je to jedna Bobova aktivita, kterou chystá ocelot na zveřejnění...ale abych byl přesnější u Tvojich aktivit jsem na tento problém narazil taky,ale kupodivu to fungovalo....

Ono to je asi tím, že editor aktivit tam může občas dát uvozovky a pak je to OK nebo je tam nedá a pak je problém.....

Polepším se, v další aktivitě, kterou dodělávám, jsem se tomu již naštestí vyvaroval. Stejně je to zvláštní, mně to doma jelo bez problémů, on MSTS vždy něčím překvapí. :o

Re: mezery

Jacek napsal:
proč vyvarovat? Pokud tam jsou uvozovky, je to naprosto v pořádku.

Jenže mě to někdy blbne i s uvozovkami,ale ne vždy a nepřišel jsem na to,co to vlastně dělá.Snad jedině podle toho,co jsem jel naposledy. :wink:

Petr Novák napsal:
Jacek napsal:

Jenže mě to někdy blbne i s uvozovkami,ale ne vždy a nepřišel jsem na to,co to vlastně dělá.Snad jedině podle toho,co jsem jel naposledy. :wink:

No jo, jenže jsem narazil na to, že ty uvozovky tam jednou jsou a jednou nejsou.....konkrétně Boba aktivita s naftou.....tam bylo vysloveně PathID s názvem s mezerou a bez uvozovek.....takže ne vždy se to musí povést

KDyž se ozval Mirec, tak sem se díval i na jeho aktivity a ty byly OK....

Martens napsal:
Petr Novák napsal:
Jacek napsal:

No jo, jenže jsem narazil na to, že ty uvozovky tam jednou jsou a jednou nejsou.....konkrétně Boba aktivita s naftou.....tam bylo vysloveně PathID s názvem s mezerou a bez uvozovek.....takže ne vždy se to musí povést

KDyž se ozval Mirec, tak sem se díval i na jeho aktivity a ty byly OK....

Tak ten PathID jsem nekontroloval,že by to byla ta původní příčina?...

Petr Novák napsal:

Tak ten PathID jsem nekontroloval,že by to byla ta původní příčina?...

Jo, to bylo právě ono.....

Nevím jestli to už zde někdo řešil nebo jestli se to někomu stalo jako mě.Při aktivitě ze stránek http://www.aktivity-pro.wz.cz TN_R976,která se mi v MSTS objevila jako TN_R976-R877 jsem při příjezdu pro R 877 do Ústí nad Orlicí nenašel žádnou soupravu.Tím bych chtěl všem co chtějí hrát tento úkol nechť se podívají v EDITOR&TOOLS zda tam tato souprava je.Pokud ne tak si ji tam raději vražte ať nejedete 2 hoďky zbytečně.

Naposled editoval moderátor:
Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře