Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
PRCH napsal:Je aktivity.Hafo aktivit, uz jdu stahovat a hura na trat
. Mirec Diky
Existuje vic stranek plnych aktivit pro trat PHA-Kuty?
Amazon napsal:Mám problém s touto aktvitou, konkrétně v České Třebové, po příjezdu do stanice vše v pohodě, i přes přítomnost 3 vlaků a v pozadí ještě jakýsi náklad...po vystoupení lidí a povolení k odjezdu se soupravou na kolej 3b mi vyskočí hláška "Chyba při nahrávání databáze tratě", po odentrování vyskočí další "načítání databáze kolejí selhalo". Totéž se dějě i po restartu celého pc, přitom v jiných aktivitách je všechno v pohodě, nikdy mi žádná hláška o selhání databáze kolejí nevyskočila...takže nevíte někdo v čem je problém? díky za odpovědi
BK. A mimochodem vypadá dle Mirecova popisu velmi dobře.Hawk napsal:Tahle aktivita je na jaké trati?
Amazon napsal:Tak to padání asi nebylo tim silným traficem, ale měl jsem barevnou hloubku zanutou na 16-bit...po přepnutí na 32-bit hl. mi šla aktvita nahrát normálně bez problémů z uložené pozice![]()
Amazon napsal:Tak to padání asi nebylo tim silným traficem, ale měl jsem barevnou hloubku zanutou na 16-bit...po přepnutí na 32-bit hl. mi šla aktvita nahrát normálně bez problémů z uložené pozice![]()
Amazon napsal:V upravené aktivitě jsem ten Os skutečně potkal tam kde píše Mirec. Asi opravdu záleží na kde jaké "prkotině" aby MSTS běhal korektně![]()
![]()
poison napsal:Jo jo přesně jak říká Mirec.Teď věřím,že aktivita bude taková jakou jsme ji s Mirecem stvořily,jen všem hráčům doporučuju ukládat,hlavně ve velkých stanicích a hlavně v závěru.Příjemnou zábavu
fastTomi napsal:Tak v MuN to padalo i me, stacilo v onem useku stahnout detaily a projet to. Co me ale zarazilo, bylo umisteni predvesti pred pomalou jizdou na trati Usti - Letohrad. Kdyz jsme jel uz s tim Sp, tak jsem to brzdil dost tvrde. Jinak jedu dal, zatim jsem v Brandyse.
Boby napsal:poison napsal:Jo jo přesně jak říká Mirec.Teď věřím,že aktivita bude taková jakou jsme ji s Mirecem stvořily,jen všem hráčům doporučuju ukládat,hlavně ve velkých stanicích a hlavně v závěru.Příjemnou zábavu
No ten závěr je fakt docela hustej. Do Trebovic jsem se doslova doentroval![]()
Jinak supermise.