Aktivity - všeobecně - archiv #1

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Guest
  • Datum začátku Datum začátku
Stav
nelze přidat další příspěvky.
Je aktivity. :eek: Hafo aktivit, uz jdu stahovat a hura na trat :D . Mirec Diky

Existuje vic stranek plnych aktivit pro trat PHA-Kuty?

Naposled editoval moderátor:
Mirec ,tady je vidět spokojenost :wink:
JOHNZ ,mě jo ale jiným třeba ne-e 8)
díkes

PRCH napsal:
Je aktivity. :eek: Hafo aktivit, uz jdu stahovat a hura na trat :D . Mirec Diky

Existuje vic stranek plnych aktivit pro trat PHA-Kuty?

Naposled editoval moderátor:
Aktivita Bardotka...

Mám problém s touto aktvitou, konkrétně v České Třebové, po příjezdu do stanice vše v pohodě, i přes přítomnost 3 vlaků a v pozadí ještě jakýsi náklad...po vystoupení lidí a povolení k odjezdu se soupravou na kolej 3b mi vyskočí hláška "Chyba při nahrávání databáze tratě", po odentrování vyskočí další "načítání databáze kolejí selhalo". Totéž se dějě i po restartu celého pc, přitom v jiných aktivitách je všechno v pohodě, nikdy mi žádná hláška o selhání databáze kolejí nevyskočila...takže nevíte někdo v čem je problém? díky za odpovědi

Re: Aktivita Bardotka...

Amazon napsal:
Mám problém s touto aktvitou, konkrétně v České Třebové, po příjezdu do stanice vše v pohodě, i přes přítomnost 3 vlaků a v pozadí ještě jakýsi náklad...po vystoupení lidí a povolení k odjezdu se soupravou na kolej 3b mi vyskočí hláška "Chyba při nahrávání databáze tratě", po odentrování vyskočí další "načítání databáze kolejí selhalo". Totéž se dějě i po restartu celého pc, přitom v jiných aktivitách je všechno v pohodě, nikdy mi žádná hláška o selhání databáze kolejí nevyskočila...takže nevíte někdo v čem je problém? díky za odpovědi

V aktivitě. Já tam skončil taky. Asi moc silný traffic.

Zdar chlapí.V aktivitě je malá chyba,která se objevila po dokončení poslední části.V Třebový nemá stát Os na 6.koleji,má být už pryč.Tak doufám,že ten jeden vlak pomůže aby vám to nepadalo.Aktivitu jsem opravil a poslal Mirecovi.Jinak projel jsem to i s tím Os a bez problémů jsem dojel odpojit na kolej 3b.Pokud někdo má zájem tak zašlu opravu na mail. :wink:

Ospravedľňujem sa za nepríjemnosti a týmto ďakujem Poisonovi... :wink:
Nová verzia je už na www, takže si súbory tejto aktivity zmažte.Opäť si ju stiahnite a nakopírujte a malo by to frčať...

Tak to padání asi nebylo tim silným traficem, ale měl jsem barevnou hloubku zanutou na 16-bit...po přepnutí na 32-bit hl. mi šla aktvita nahrát normálně bez problémů z uložené pozice :roll:

Amazon napsal:
Tak to padání asi nebylo tim silným traficem, ale měl jsem barevnou hloubku zanutou na 16-bit...po přepnutí na 32-bit hl. mi šla aktvita nahrát normálně bez problémů z uložené pozice :roll:

Traffic v aktivite je dosť silný, ale aktivita je vyvážená.Tzn.že trafficu je dosť ale súčastne sú na trati maximálne 3 trafficy.Čo sa ešte týka toho Os - v pôvodnej verzii sa to dalo hrať, ale pre efektnosť sa tento osobák stretne v mieste kde sa rozchádzajú trate do Brna a Zábřehu...

Amazon napsal:

Tento simulátor se chová pokaždé jinak.Já používám barevnou hloubku nastavenou na 16-bit stále.Upravená aktivita jde nahrát bez problémů,minulá verze ne,ale nahrát hru nešlo už dávno před Č.Třebovou ani v za ní.

V upravené aktivitě jsem ten Os skutečně potkal tam kde píše Mirec. Asi opravdu záleží na kde jaké "prkotině" aby MSTS běhal korektně :lol: :lol:

Amazon napsal:
V upravené aktivitě jsem ten Os skutečně potkal tam kde píše Mirec. Asi opravdu záleží na kde jaké "prkotině" aby MSTS běhal korektně :lol: :lol:

Tak to si píš...Záleží na výkonovej zostave PC (ale ako som tu čítal ani 3GHz CPU a 2 GB RAM či 256 MB garická karta vo väčších staniciach nestačia) a na stave systému, tzn.ako veľmi máte PC
zaprataný "prkotinami"...

Jo jo přesně jak říká Mirec.Teď věřím,že aktivita bude taková jakou jsme ji s Mirecem stvořily,jen všem hráčům doporučuju ukládat,hlavně ve velkých stanicích a hlavně v závěru. :) Příjemnou zábavu

poison napsal:
Jo jo přesně jak říká Mirec.Teď věřím,že aktivita bude taková jakou jsme ji s Mirecem stvořily,jen všem hráčům doporučuju ukládat,hlavně ve velkých stanicích a hlavně v závěru. :) Příjemnou zábavu

No ten závěr je fakt docela hustej. Do Trebovic jsem se doslova doentroval :D
Jinak supermise.

Tak v MuN to padalo i me, stacilo v onem useku stahnout detaily a projet to. Co me ale zarazilo, bylo umisteni predvesti pred pomalou jizdou na trati Usti - Letohrad. Kdyz jsme jel uz s tim Sp, tak jsem to brzdil dost tvrde. Jinak jedu dal, zatim jsem v Brandyse.

fastTomi napsal:
Tak v MuN to padalo i me, stacilo v onem useku stahnout detaily a projet to. Co me ale zarazilo, bylo umisteni predvesti pred pomalou jizdou na trati Usti - Letohrad. Kdyz jsme jel uz s tim Sp, tak jsem to brzdil dost tvrde. Jinak jedu dal, zatim jsem v Brandyse.

Áno, je to taká záhada MSTS.Ten predzvestník pomalej cesty je skutočne rovno pri nej, aj ja som brzdil očami...

Boby napsal:
poison napsal:

No ten závěr je fakt docela hustej. Do Trebovic jsem se doslova doentroval :D
Jinak supermise.

Presne tak.Je tom tam husté až...Keď mi Poison napísal koľko vlakov sa v ČT behom 30 min. otočí tak sa mi zakrútila hlava.Ale realita je realita.Ale určite to nieje prehnané, nakoľko to nabieha postupne tak to uťiahne aj slabší PC...Hotový New York v špičke...

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře