Odkontroluj static objekty! A doufám, že máš tu upravenou verzi.Petr Šimral napsal:Když ona opravdu nejde vůbec spustit.
Takže tvé rady jaksi není možné naplniti
PŠ
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Odkontroluj static objekty! A doufám, že máš tu upravenou verzi.Petr Šimral napsal:Když ona opravdu nejde vůbec spustit.
Takže tvé rady jaksi není možné naplniti
PŠ
No zmiňoval jsi se pouze o consistech, takže není jasné, zda jsi provedl kontrolu i souborů přímo v aktivitě. Static objekt = loose consist.Petr Šimral napsal:Myslel jsem si, že znám už dost. Co to znamená: Odkontroluj static objekty? Jak to mám udělat, když to nejde načíst ani do Activity editoru?
PŠ
Petr Šimral napsal:Takže startuje do nějakého silnějšího provozu? Ono se totiž při startu zjevilo, že vyžaduje 151_006 a zsskbeer, ale u mě neexistoval jediný consists, který by tato vozidla vyžadoval.
PŠ
Tady je kámen úrazu,něco se dohodne a stejně potom každý ty vozy značí podle sebe.Podle mě by každý kdo délá aktivitu do tratě Z.Šemory měl upravit vozy podle trainsu této tratě.Je hromadu lidí kteří si to upravit neumějí nebo se jim do toho nechce a je to škoda,že ji nemohou zajezdit v pěkných Mirecových aktivitách.Když chceme aby nás Z.Šemora dál obšťastňoval krásnou tratí která mu zabere spoustu času tak přeci ještě nemůžeme očekávat,že bude ještě kontrolovat aktivity jiných autorů.To by přece měl udělat každý autor sám. :!:Zbyněk Šemora napsal:Ona existuje 151006? Já mám jen 150006.
Ale jestli jsem ji zaspal, tak proč v tom děláte opět nepořádek. Jak 151_006 ???
Na slezině byla jasná dohoda týkající se této trati. Dokud někdo nepřeznačí všechna vozidla, tak používat stávající:
cd_151/151004.eng
pokud je nový skin 151006, tak by se zákonitě měl jmenovat dle dohod:
cd_151/cd_151006.eng (kdyby 151006.eng, budiž, ale musí to mít tak všichni)
Takto aktivity budou stále problém.
Dále jak jsem v minulosti psal, věnuji se stavbě trati a co je nového ve vozidlech mi dost uniká. Kdyby jen to, ale někde mi unikla z adresáře na počítači i cd_460 a buhví co ještě. Záhada. Možná jsem měl i 151006. Z toho jsem jelen, ještě prohrabu doma zálohy, ale já to nemám ani v instalačce. Nechápu.
Chce to nějakou slezinu, abych vše potřebné podoplňoval, opravil a pak updatoval všechny složky na webu. Nebo kdyby např. Martens měl náhodou cestu kolem.
Jsou to šoky v pondělí po ránu.
Boby napsal:Hlavně se chlapi nenas.... a nevykašlete se na tvorbu dalších misí. Já jsem naprosto spokojený a těch pár minut na úpravu tomu rád věnuju.
Pokud stahuju aktivitu, která není distribuována přímo na CD s tratí, ta s nějakou drobnou úpravou přece musím počítat.
Tady přeci vůbec nejde o rejpání do tvůrců aktivit,ale o to,že se něco dohodne a pak se to nedodržuje.A votom to je.Petr Šimral napsal:A ještě bych rád dodal, že to stojí za to a že jsem tím nechtěl rýpat do tvůrců aktivit. Rád si zajezdím i další, když už nemám tolik vůle, abych své ktivity dotáhl do koukatelné podoby.
PŠ