Jak jsem slíbil, zde jsou odkazy na nové aktivity:
Mirec:
ftp://msts.tyk0kso.sk/bptrate/Mirec_Osobak_I..apk
ftp://msts.tyk0kso.sk/bptrate/Mirec_Osobak_II..apk
BOB:
ftp://msts.tyk0kso.sk/bptrate/bob_cisternovy_vlak.apk
Aktivity jsem jen upravil dle současného systému značení a jen jsem je trochu rozehrál a vypadají opravdu zajímavě.
Já jsem také nelenil a opravil svou náročnou službu (vynuloval se mi jízdní řád). A aby to bylo trochu zajímavé update, tak jsem výsledek poslal Ppoollllovi a požádal jej o doplnění nějakých událostí. Dnes mi to poslal zpět, já trochu doladil texty hlášení, něco poopravil a aktivitu projel kontrolně do Kostěnic. A neuspěl jsem. Musím víc trénovat.
O co jde. Aktivita už splňuje požadavky těžké úrovně. Kromě hlášení na reverzních bodech (což ocení nejen Jacek) tam jsou určité hlídací body. Už z Hoštejna budete moci jet max 100 s tolerancí 1km/h. To je v pohodě. Alespoň nebudete muset čekat dlouho u vjezdu v Rudolticích. Ale dál se už zapotíte. Budete limitováni příjezdem do Třebovic tak, aby Vám neujel přípoj do Chornice. Dá se to. Ale druhý kontrolní bod v Kostěnicích je už nekompromisní. Dal jsem tam nakonec toleranci 1 minutu zpoždění. Já tam dojel o 30sekund později a skončil jsem. Jsou tam totiž další pastičky. Rychlost max 140 s tolerancí 1km/h a běda jak někde nezastavíte, nebo projedete zastávku o nějaký vůz. Mise skončí.
Borci zdolávání aktivit, ukažte se. Zde je nejnovější verze:
ftp://msts.tyk0kso.sk/bptrate/zs_01_narocna_sluzba_9a.apk
Dál k Pardubicím až do cíle v Hodoníně jsou jen upravena a doplněna hlášení. Událostí je tam kolem 45. Pokud najdete nějaké chybičky, dejte vědět, já už to dnes podruhé neprojedu, musím konečně připravit DVD k rozeslání.