T
Tom Kladno
Host
Parní vlaky
Krásný den,
neexistují nějaké pěkné aktivity s parními vlaky?
Díky, Tom
Krásný den,
Díky, Tom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Tom Kladno napsal:Krásný den,
Díky, Tom
Michal napsal:Ppoollll: Musím souhlasit s Kebarkem a JOHNZem. Návod na používání CD Servis 2 jsem také četl, ale podle něj jsem také neuspěl. Dopadl jsem stejně jako JOHNZ. Já na odjezdu, traffic na vjezdu. Docela by mě zajímalo, jak to funguje tobě.
Nakonec jsem přišel na způsob, jak křížení uskutečnit a fungovalo to i na jednokolejce. CD Servis 2 musí být na společném úseku cesty hráče a trafficu. Nikoliv mezi odjezdovým návěstidlem a první výhybkou. Blokuje tedy obě soupravy. Dále je důležitý směr, jakým se Servis 2 pohybuje! Jakmile zmizí, MSTS postaví cestu vlaku, který má stejný směr jako Servis 2. S tímto jsem se mořil několik nocí, než jsem na to přišel. A samozřejmě platí nasazovat Servis 2 s dostatečným předstihem.
Nemůžu zaručit, že tento postup bude fungovat vždy a všude, ale osvědčil se mi. Někdy je třeba si trochu pohrát s cestou pro Servis 2.
Ppoollll napsal:Pánové
jsem rád že alespoň někdo vám dokázal odpovědět lépe než já. Přesto bych byl rád kdyby jste mi někdo z vás poslal konkrétní úkol (patřičně zjednodušený abych se neplácal několik hodin než dojedu k problémovému místu) kdy se vám to křižování nedaří realizovat podle mého původního popisu. Pak bych mohl snad konečně přijít na to v čem je ten zakopaný pes - co děláte jinak než já neboť jsem s tímto problém zatím neměl.
Itterheim napsal:Snad jsem servis 2 pochopil správně. Potřebuju něco opačného než servis 2. Namaloval jsem si aktivitu postrk a pendl Holešovice, Bubeneč a 2x Masarička. Problem je v tom, že potřebuju uklidit do šturcu v Bubenči neschopný 6-ti kolák. Přijíždim ze Sedlece a tedy rovnou na obsazenou kolej. Když tam 669 není návěst je OK. Pochoipitelně když je umístěna 669 tak je na vjezdu stuj. Jak docílím aby mě to pustilo na obsazenou kolej. Projel jsem Náročnou službu a nic mi netrklo.
:idea:
-------------------------
Zdeněk Itterheim
Itterheim napsal:Pravda v act. pokažená krysa se myslim jelo na stuj přes TAB. Chtělo by to něco inteligentnějšího. A pak když jedu na stuj přes TAB tak automaticky naskočí rychlost 30, ale to se dáta ky ošetřit.¨
--------------------------
Zdeněk Itterheim