Aktivity - všeobecně - archiv #1

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Guest
  • Datum začátku Datum začátku
Stav
nelze přidat další příspěvky.
AEfix

Zaregistrovaný samozřejmě jsem, ale když jsem dal vyhledat utilitu AEfix, tak to nic nenašlo (byl jsem už v downloadech). Tak když už je můj email takhle venku (nevím, proč se normálně nezobrazil), tak pokud tuto utilitku někdo máte a je free a nemá obrovskou velikost, tak mi ji prosím pošlete... Díky

Re: AEfix

Uwe napsal:
Zaregistrovaný samozřejmě jsem, ale když jsem dal vyhledat utilitu AEfix, tak to nic nenašlo (byl jsem už v downloadech). Tak když už je můj email takhle venku (nevím, proč se normálně nezobrazil), tak pokud tuto utilitku někdo máte a je free a nemá obrovskou velikost, tak mi ji prosím pošlete... Díky
V profilu email nemáš,máš jej povolen jen pro admina,my obyčejní uživatelé nemáme šanci se k němu dostat.Tak jej buď povol pro všechny,anebo ho sem napiš,aby mohl vůbec někdo z nás odpovědět...

AEfix

Omlouvám se za lapálie s mým emailem, už je vše vyřešeno, můžete mi tedy, prosím, někdo poslat ten AEfix, je-li free. Nedaří se mi ho opravdu sehnat... Děkuji...

Toto je ve složce Readme:
This Program will save you the trouble of editing the registry
yourself.
It will not work if you do not have MSTS trainsim installed.

AEfix - deletes all of the AE keys to return it to normal

The installer will create a folder and a desktop Icon.

jtsdadinaz@hotmail.com

Naposled editoval moderátor:
AEfix

To Uwe : poslal jsem ti maila , ale vrátila se zpět zpráva o nedoručitelnosti - máš přecpanou schránku. (Mazat,mazat,mazat-nesyslit)

Mirec: Ve Svitavách by z vlaku neměla odstupovat laminátka 25 kV 50Hz pod dráty 3kV ss, jak píšeš v recenzi aktivity Vn 5xxxx z 12.8.05. Omluv to, že nevím přesný název. Nezapamatoval jsem si ho a nechce se mi to už hledat. A asi to nebude ani Tvá chyba, ale stojí to za nápravu.

Stanley napsal:
Mirec: Ve Svitavách by z vlaku neměla odstupovat laminátka 25 kV 50Hz pod dráty 3kV ss, jak píšeš v recenzi aktivity Vn 5xxxx z 12.8.05. Omluv to, že nevím přesný název. Nezapamatoval jsem si ho a nechce se mi to už hledat. A asi to nebude ani Tvá chyba, ale stojí to za nápravu.

Stanley,

vo Svitavách síce odstupuje laminátka, ale je ťahaná jednosmernou žehličkou rady 110.Ja som si tiež myslel že Mikši tam omylom dal 240-ku, ale ak si ju dobre všimneš uvidíš že nemá zdvihnutý zbrerač a je teda nečinná...

Mirec napsal:
Na webe je k downloadu daľšia aktivita od Luděka Maxu.

Panove, mate podobnou zkusenost jako ja po posledni aktualizaci (57) ? Rada aktivit (TN 137, TN 252, Ex 279, Ex 532 ad.) maji stare pathsy. Nevite, jestli pan Semora nejak drobne upravoval polohu koleji ? U jinych aktivit, ktere nezajizdeji za Kolin se mi ten problem nevyskytuje. Problem je v tom, ze mi AE nechce tyto pathsy opravovat a neustale zamrza (jen v tomto pripade ??? a preinstalovavat se mi ted nechce ...). Jinak bych si je pochopitelne opravil, ale pokud to nejde, mam smulu :-)
Jinak mam jeste jeden dotaz, nemate nekdo nakresny JR (to s tou spoustou barevnych car), pustil jsem se do tvorby aktivit obehu rad 350 a 151 a docela mne zajima, kde na trati 011 EC a IC predjizdeji osobni vlaky Praha - Kolin (Pardubice) a jak (tedy vlak vycka ve stanici nebo se predjizdi po nespravne ap.). Dik moc.

AndrewM. napsal:
Jinak mam jeste jeden dotaz, nemate nekdo nakresny JR (to s tou spoustou barevnych car), pustil jsem se do tvorby aktivit obehu rad 350 a 151 a docela mne zajima, kde na trati 011 EC a IC predjizdeji osobni vlaky Praha - Kolin (Pardubice) a jak (tedy vlak vycka ve stanici nebo se predjizdi po nespravne ap.). Dik moc.

Když něco chceš, není špatné přihodit mail, ať je to kam poslat. :idea:

Bob napsal:
AndrewM. napsal:

Když něco chceš, není špatné přihodit mail, ať je to kam poslat. :idea:

Sorry, sorry, sorry, jak se neprihlasuju, tak ten mail to nezobrazi :-) andrewM@centrum.cs (cs/cz)

Naposled editoval moderátor:
Problém so zobrazovaním mena lokomotívy.

Stiahnem si aktivitu a upravím jej trainset. Pri jej spúšťaní v MSTS sa zobrazí úvodná obrazovka aktivity kde v rubrike "LOKOMOTIVA" je napísané "NEZNÁMÝ". Aktivita funguje bez problémov a nehlási žiadnu chybu. Keď si aktivitu otvorím v aktivity editore tak je taktiež všetko v poriadku.
Netušíte niekto prečo sa nezobrazuje meno riadiacej lokomotívy (tá s ktorou jazdím) v tejto úvodnej obrazovke, ale je tam - ako je hore uvedené - napísané "NEZNÁMÝ".

AndrewM. napsal:
Mirec napsal:

Panove, mate podobnou zkusenost jako ja po posledni aktualizaci (57) ? Rada aktivit (TN 137, TN 252, Ex 279, Ex 532 ad.) maji stare pathsy. Nevite, jestli pan Semora nejak drobne upravoval polohu koleji ? U jinych aktivit, ktere nezajizdeji za Kolin se mi ten problem nevyskytuje. Problem je v tom, ze mi AE nechce tyto pathsy opravovat a neustale zamrza (jen v tomto pripade ??? a preinstalovavat se mi ted nechce ...). Jinak bych si je pochopitelne opravil, ale pokud to nejde, mam smulu :-)

A ktoré z vlakov v obehoch 151/350 budeš robiť?

Mirec napsal:
AndrewM. napsal:
Mirec napsal:

A ktoré z vlakov v obehoch 151/350 budeš robiť?

V uplnem planu bych si rad udelal komplet obehy na SZDC (tedy alespon osobni vlaky a nadrazi). Doufam, ze uz Zbynek s kolejemi bude hybat jen minimalne. Urcite chci zacit necim rano, mam rozdelaneho Mendela, 602 a Kosican, proti totiz jezdi jeste nocni rychliky, takze to neni na jedno brdo jako v prubehu dne, kdy takt v podstate dela celou misi stejnou. Nicmene problem bude v mem trainsetu (pokud by nekdo mel zajem), protoze pro logiku veci odmitam znacit vetsinu vozu CD X, ale vozy Bpee, A, AB a Bds jinak (obdobne u nakladnich Gagsu a Fallsu), coz ovsem za jednu aktivitu vyhodi klidne i 100-150 chyb ...)

Re: Problém so zobrazovaním mena lokomotívy.

Kebarko napsal:
Stiahnem si aktivitu a upravím jej trainset. Pri jej spúšťaní v MSTS sa zobrazí úvodná obrazovka aktivity kde v rubrike "LOKOMOTIVA" je napísané "NEZNÁMÝ". Aktivita funguje bez problémov a nehlási žiadnu chybu. Keď si aktivitu otvorím v aktivity editore tak je taktiež všetko v poriadku.
Netušíte niekto prečo sa nezobrazuje meno riadiacej lokomotívy (tá s ktorou jazdím) v tejto úvodnej obrazovke, ale je tam - ako je hore uvedené - napísané "NEZNÁMÝ".

To vypadá na úpravu ConBuilderem.
Pokud máš aktivitu v jiné jazykové mutaci než anglické, tak na vlak hráče nešahej. Použij jiný program např. MSTS Analysis, nebo consist uprav ručně.

Zdravím!

Chcel by som sa opýtať, či mi nevie niekto poradiť s nasledujúcim problémom. Niektoré traffic vlaky prejdú trať veľmi vysokou rýchlosťou nerešpektujúc koncový bod trasy. Objavil sa na začiatku trasy a vzápätí už bol niekde v tupíku na konci trati. Keď som vymenil rušeň, tak to bolo v poriadku. Nesprávne sa správali rušne 162.054 a 162.020. Správne išiel rušeň 162.011. Skúšal som to len s radou 162, ale už som to spozoroval aj pri rade 350. Objavil sa tento problém už u niekoho, alebo je chyba na mojej strane?

Ďakujem za odpoveď.

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře