G
Guest
Host
CHci se ještě optat pana Šemory, zda bude někdy v budoucnu chtít prodloužit trať z Brna až do Ťišnova
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Zbyněk Šemora napsal:..pokud používáte Xtracks s jinými tratěmi a máte jej aktivní při používání tratí bez Xtracks, tak to může způsobovat i tyhle problémy. Pokud chci pracovat na své trati, musím nejen vyměnit Global, ale přesunout do záloh i tratě s Xtracks a eventuelně restartovat počítač, jinak mi editor dělá divy.
Slabší PC rozhodně nemám (konfiguraci svého PC jsem popsal v dřívějším příspěvku),ale máš 100% pravdu,že chyba by mohla být v aktivitě.Tak jsem se včera v tom trochu pohrabal a přišel jsem na to,že servis Os 4731 je špatně spočítaný a navíc,že je tam consists,který autor úplně zapomněl přibalit.Je to consists 560-5c1-modry.Tak jsem použil doporučený postup,servis jsem dal v Editoru úkolu přepočítat a uložit a chybějící consists jsem ze servisu vymazal a použil consists p.Šembory 250_560003-4.Po uložení všech souborů a novém spuštění MSTS se mi zobrazila chybová hláška o chybějících 2 texturách (jména jsem si bohužel nepoznamenal,ale dají se nakopírovat z originálních tratí).Po dokopírování textur se mi aktivita normálně načetla a dala se projet podle jízdního řádu.Takže Johnz trefil hřebík na hlavičku a budeme muset požádat autora misí,aby si tyhle věci ohlídal.Proč tam použil některé zvláštní znaky,to je tedy pro mě záhadou.JOHNZ napsal:Podobne problemy s aktivitami som mal aj ja... je to zrejme tym, ze mas slabsie PC alebo to autor aktivity niekde proste prehvizdol s loose consistami alebo traffic vlakmi. Tiez moze byt chyba v TRAINSETE...
Zbyněk Šemora napsal:..kudy se bude pokračovat dál? Asi bych žádné ankety nedělal. Je to velmi náročná práce a já pokračuji směrem, na který mám právě chuť. Přerov, Bratislava, Tišnov. Ale je i hodně příznivců neelektrických jednokolejek. Taková 240 Brno - Jihlava by byla bombónek, 33promile stoupání a do ní řvoucí "zamračená"...konec snění. Nic neslibuji ještě je moc práce na 260.(...)