Zbyněk Šemora
Strojvedoucí
passion napsal:bob a zsr, skúste spolupracovať a verím, že spravíte vymakané engy.
To je jako kdyby někdo vyslovil přání, aby začali spolupracovat Kulica s Vlastíkem v RS.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
passion napsal:bob a zsr, skúste spolupracovať a verím, že spravíte vymakané engy.
My spolu občas něco konzultujeme, ale bohužel se naše PCs v něčem liší a tudíž je i mírně jiné chování.passion napsal:bob a zsr, skúste spolupracovať a verím, že spravíte vymakané engy.
Četli jsme slovo poloboží.Zbyněk Šemora napsal:To je jako kdyby někdo vyslovil přání, aby začali spolupracovat Kulica s Vlastíkem v RS.Já si myslím, že ZSR má engy vymakané. MSTS má možnosti omezené. Snad správná volba by byla spolupráce ZSR a Džordže.
Všechny meze tady překračuješ ty s tím svým provokatérstvím. Sereš se, do čeho je ti kulový a pokud vidím dobře, tak jsi to opět jenom ty, kdo mne tu začal napadat a to opakovaně.Zbyněk Šemora napsal:Čoudo, tady vůbec nejde o rychlobrzdu, ale o nevymáchané chování boba57, že to co si zde dovoluje vůči aktivním lidem, kteří poctivě do MSTS pracují, to už překračuje všechny meze slušného chování.
bob57_cz napsal:...Pamětníci bezpečně ví, který traťový polobůh s touto pitomostí přišel a rozdělil komunitu na pro a proti....
...
Zbyněk Šemora napsal:To je jako kdyby někdo vyslovil přání, aby začali spolupracovat Kulica s Vlastíkem v RS.Já si myslím, že ZSR má engy vymakané. MSTS má možnosti omezené. Snad správná volba by byla spolupráce ZSR a Džordže.
bob57_cz napsal:Ještě bude diktovat, kdo má s kým co dělat !!
zsr napsal:Vypinani hlavniho jistice pres vazbu DoesBrakeCutPower v sekci OvespeedMonitor. Nikde jinde nic jineho nez zachranna brzda na nadproud nereagovalo.