E499_2002 napsal:
Kuba napsal:
E499_2002 napsal:
A toho se právě bojím. Chci být fíra, jestli se mi to nepovede tak...
... tak budeš dělat něco jiného. Nebudeš ani první a určitě ani poslední.
Ale to já právě neeeeeeeeeeeci.
ÁÁÁÁÁÁ další blázen co chce jezdit. Najdi si něco jinýho, kde nebudeš muset ve 3 ráno stávat na 8-hodinovou směnu, poslouchat kdejakého de**la co ti bude dokazovat /* bohužel bude moci, protože to bude tvůj x-nadřízený */ jak je důležitý a nepostradatelný. Budeš potřebovat na So-Ne nebo prostě někdy volno/ dovolenou, nebudeš moci, pač jsou tam zasloužilejší soudruzi, co na tom jestli máš rodinu s dětmi. Budeš jezdit s mašinama v dezolátním stavu, akorát se budeš klepat jestli dojedeš nebo ti to někde chcípne dřeba ve dvě ráno, atd.... nebo až budeš psát protokol kvůli posunovači, zda měl helmu na hlavě nebo nejevil známky opilosti, stějně ta helma by mu tu hlavu nezachránila.... v zimě jedeš okolo ranžírky a koukáš a nevidíš, že v tom sluníčku svíti modře, ale tobě se zdá, žes viděl bílou.... na podzim jedeš ze 20 promil a už brzdíš 400 - 500 m, ke vjezdu to je opravdu kousek, házíš kontra a zastavíš 5m od klacku... je to zodpovědné povolání, které není doceněno, v provozu jseš první na koho budou chybu při nějaké nehodě, znát předpisy napsané v Kocourkově.... Nechci tě nějak strašit, ježdění je můj velký kůň, když mám čas tak si napíši občas nějakou směnu , ale znám hodně kluků co se párkrát svezli na mašině, hezké počasí, rychlíček, pár kočárů, prostě pohoda směna a hned měli jasno co budou po škole chtít dělat.... ale to je jen zlomek z toho co obnáší ježdění, nastoupí do depa a pak jsou krapet rozčarováni....