Databáze strojvůdců MSTS

Flying Scotsman napsal:
Petr Šimral napsal:
DÚ by byl rád průstřelný, kdyby mohl. Ale stále platí, že platí norma a ta je tak nízká, že ještě Taurusům dost chybí, i když to nejsou násobky.
Norma je nezávazná a závisí na technickém schvalovateli, jestli bude posuzovat dle limitů v ČSN, nebo provede bezpečnostní rozbor součinnosti HDV a prvků zabezpečovacího zařízení.

Ovšem. A musí to podepsat autorizovaná osoba a ta je v ČR pouze jedna.

bob57_cz napsal:
Petr Šimral napsal:
Na nás zbyla trasa v souběhu s Pendolinem, ale s nemožností projet úsek Li - PBě. Z toho důvodu není možné naplnit ekonomický záměr. ... PŠ
Jen letmým odhadem mi tak vychází prodloužení obratu na P.Hl. o 45min, do P.Hol. asi 70.To by znamenalo +1 mašina+Sv navíc, o lidech nemluvě ( je to tak dobře ?).

Ano, spíše o dvě vzhledem k rozestavěnosti trati do Ostravy. Čím více je hotovo, tím je hůře. Sleduješ to?
Hlavák je neprůstřelný. Zůstane 6 hran.

E499_2002 napsal:
plukas napsal:
122 030-0 - gratuluju :-)

E499_2002 - neboj se vlak nic ..... držím ti palce, at ti to taky vyjde

Díky moc, mám ještě necelý rok, protože sem šel o rok později do školy, ale stejně nevím jestli to dám...

Neboj se vlka nic a výhůru do toho

mikulda napsal:
122 030-0 napsal:
2 E499_2002: Hele nejak tezky to nebylo, ze zacatku nas se vsim seznamila, rozdala papiry nejakych 30 otazek asi na logiku pak byly rozpoznavani barev na cas pak byly vybirani monotonich znacek asi 30x dokola a pak bylo jako zaplata se stejnymi znaky vybirat na cas. No a pak nejaky dotaznik mezi tim si me vytahla pokecali jsme spolu nakreslil jsem strom :D ukazala mi vysledky, dodelal jsem ten dotaznik rekla mi jestli jsem prosel a jel jsem domu ikdyz trosku zmagorenej ale slo to :D:D
Dr. Pupíková, Praha Mas.n.? :-)

Ta bude nějaká oblíbená... :)

plukas napsal:
E499_2002 napsal:
plukas napsal:
122 030-0 - gratuluju :-)

E499_2002 - neboj se vlak nic ..... držím ti palce, at ti to taky vyjde

Díky moc, mám ještě necelý rok, protože sem šel o rok později do školy, ale stejně nevím jestli to dám...

Neboj se vlka nic a výhůru do toho

Když člověk chce a jde za svým snem. Jen aby ten sen nebyl moc velký sousto na mě...

E499_2002 napsal:
Když člověk chce a jde za svým snem. Jen aby ten sen nebyl moc velký sousto na mě...
No nesmíš být moc velký idealista, aby Ti třeba ten sen nezmařilo něco, co nemůžeš ovlivnit....

Martens napsal:
E499_2002 napsal:
No nesmíš být moc velký idealista, aby Ti třeba ten sen nezmařilo něco, co nemůžeš ovlivnit....

A toho se právě bojím. Chci být fíra, jestli se mi to nepovede tak...

E499_2002 napsal:
... tak budeš dělat něco jiného. Nebudeš ani první a určitě ani poslední.

To překousneš,mě svého času řekli,že jsem neschopný ze zdravotních důvodů a sen o fírovské kariéře se rozplynul... Na dráhu jsem se nezanevřel a díky MSTS si můžu zkusit,jak to asi vypadá v reálu. :wink:

E499_2002 napsal:
Kuba napsal:
E499_2002 napsal:

Ale to já právě neeeeeeeeeeeci.

ÁÁÁÁÁÁ další blázen co chce jezdit. Najdi si něco jinýho, kde nebudeš muset ve 3 ráno stávat na 8-hodinovou směnu, poslouchat kdejakého de**la co ti bude dokazovat /* bohužel bude moci, protože to bude tvůj x-nadřízený */ jak je důležitý a nepostradatelný. Budeš potřebovat na So-Ne nebo prostě někdy volno/ dovolenou, nebudeš moci, pač jsou tam zasloužilejší soudruzi, co na tom jestli máš rodinu s dětmi. Budeš jezdit s mašinama v dezolátním stavu, akorát se budeš klepat jestli dojedeš nebo ti to někde chcípne dřeba ve dvě ráno, atd.... nebo až budeš psát protokol kvůli posunovači, zda měl helmu na hlavě nebo nejevil známky opilosti, stějně ta helma by mu tu hlavu nezachránila.... v zimě jedeš okolo ranžírky a koukáš a nevidíš, že v tom sluníčku svíti modře, ale tobě se zdá, žes viděl bílou.... na podzim jedeš ze 20 promil a už brzdíš 400 - 500 m, ke vjezdu to je opravdu kousek, házíš kontra a zastavíš 5m od klacku... je to zodpovědné povolání, které není doceněno, v provozu jseš první na koho budou chybu při nějaké nehodě, znát předpisy napsané v Kocourkově.... Nechci tě nějak strašit, ježdění je můj velký kůň, když mám čas tak si napíši občas nějakou směnu , ale znám hodně kluků co se párkrát svezli na mašině, hezké počasí, rychlíček, pár kočárů, prostě pohoda směna a hned měli jasno co budou po škole chtít dělat.... ale to je jen zlomek z toho co obnáší ježdění, nastoupí do depa a pak jsou krapet rozčarováni....

adm.Jarda napsal:
.... na podzim jedeš ze 20 promil a už brzdíš 400 - 500 m, ke vjezdu to je opravdu kousek, házíš kontra a zastavíš 5m od klacku...

Jo kontra to je potom sranda. Barča tak nějak překousne první stupeň víc není vyzkoušeno. Ve strojovně hafo kouře (zřejmě se to nelíbilo generátoru). Vyhozený ROčko, ale potom jela jako by se nic nedělo....

adm.Jarda napsal:
E499_2002 napsal:
Kuba napsal:
E499_2002 napsal:

ÁÁÁÁÁÁ další blázen co chce jezdit. Najdi si něco jinýho, kde nebudeš muset ve 3 ráno stávat na 8-hodinovou směnu, poslouchat kdejakého de**la co ti bude dokazovat /* bohužel bude moci, protože to bude tvůj x-nadřízený */ jak je důležitý a nepostradatelný. Budeš potřebovat na So-Ne nebo prostě někdy volno/ dovolenou, nebudeš moci, pač jsou tam zasloužilejší soudruzi, co na tom jestli máš rodinu s dětmi. Budeš jezdit s mašinama v dezolátním stavu, akorát se budeš klepat jestli dojedeš nebo ti to někde chcípne dřeba ve dvě ráno, atd.... nebo až budeš psát protokol kvůli posunovači, zda měl helmu na hlavě nebo nejevil známky opilosti, stějně ta helma by mu tu hlavu nezachránila.... v zimě jedeš okolo ranžírky a koukáš a nevidíš, že v tom sluníčku svíti modře, ale tobě se zdá, žes viděl bílou.... na podzim jedeš ze 20 promil a už brzdíš 400 - 500 m, ke vjezdu to je opravdu kousek, házíš kontra a zastavíš 5m od klacku... je to zodpovědné povolání, které není doceněno, v provozu jseš první na koho budou chybu při nějaké nehodě, znát předpisy napsané v Kocourkově.... Nechci tě nějak strašit, ježdění je můj velký kůň, když mám čas tak si napíši občas nějakou směnu , ale znám hodně kluků co se párkrát svezli na mašině, hezké počasí, rychlíček, pár kočárů, prostě pohoda směna a hned měli jasno co budou po škole chtít dělat.... ale to je jen zlomek z toho co obnáší ježdění, nastoupí do depa a pak jsou krapet rozčarováni....

Ale železnice je pro mě všechno a to mi nevadí, že nebudou volné dny atd. :)

E499_2002 napsal:
adm.Jarda napsal:
E499_2002 napsal:
Kuba napsal:
E499_2002 napsal:

mohu se nesměle zeptat kolik je ti let ?

E499_2002 napsal:
Tak to je vidět, že jsi ještě nikdy pořádně nepracoval .... až budeš padat vyčerpáním na držku a v důsledku únavy uděláš malér, tak už Ti to tak úsměvné připadat nebude ... ikdyž je pro Tebe železnice vše ... a tohle platí obecně .... se zvyšujícím se počtem hodin bez odpočinku prudce klesá koncentrace, výkonnost a pozornost ....

Martens napsal:
E499_2002 napsal:
Tak to je vidět, že jsi ještě nikdy pořádně nepracoval .... až budeš padat vyčerpáním na držku a v důsledku únavy uděláš malér, tak už Ti to tak úsměvné připadat nebude ... ikdyž je pro Tebe železnice vše ... a tohle platí obecně .... se zvyšujícím se počtem hodin bez odpočinku prudce klesá koncentrace, výkonnost a pozornost ....
... a taky hlavně i chuť pracovat. :D

Martens napsal:
E499_2002 napsal:

tak tak, to je řečeno přesně, mám s tím zkušenosti, aktuálně se léčím s vykloubeným kolenem po operaci, pracovní úraz, dlouho v práci, déšť :?

Back
Nahoře