Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Nechcem rýpať, to božechráň, ale Martine, všimol si si to alebo nie, alebo si si to nechcel všimnúť ?duuso napsal:...aj keď voči tomu koridorovému koľajivu na ŽSR170 mám vážne výhrady...
duuso napsal:Nechcem rýpať, to božechráň, ale Martine, všimol si si to alebo nie, alebo si si to nechcel všimnúť ?duuso napsal:...aj keď voči tomu koridorovému koľajivu na ŽSR170 mám vážne výhrady...
To umí náš polský kamarád. Jednou mi poslal převedené dynamické koleje na klasické, aby šly měnit pražce z Prahy až do Chocně. Jenomže jak jsem dělal rekonstrukce, tak jsem hodně těchto modelů musel zrušit. Ale aby se nemuselo dlouho hledat, příklady jsou ve stanici Uhersko. To je z dynamických kolejí a mají koridorovou texturu.Stavitelxx napsal:...
Jo kdyby ale někdo objevil způsob, jak změnit texturu u dynamické koleje, pak nebude problém...
neotryx napsal:Dobrý den nejde mi stáhnout ze stránek Aktualizace 9, prosím o opravuDěkuji
Michal napsal:To je tak těžké se podívat o dvě strany dozadu? Konkrétně na Martinův příspěvek 832...
Martine, proč si nekoupíš svou doménu a svůj prostor. Já to tak už dávno udělal a mám klid. Z DVD placek se to dá utáhnout. V případě simtrains.eu se ukázala nevýhoda vše mít na jednom centrálním místě. Jedna porucha odstaví mnoho projektů.3michal napsal:Chyba nie je len u Teba ale u každého. Nefunguje totižto celá stránka simtrains.eu tým pádom nejde ani Martinova ani žiadne iné podstránky, ani perinakxova ŠRT.
Zbyněk Šemora napsal:Martine, proč si nekoupíš svou doménu a svůj prostor. Já to tak už dávno udělal a mám klid. Z DVD placek se to dá utáhnout. V případě simtrains.eu se ukázala nevýhoda vše mít na jednom centrálním místě. Jedna porucha odstaví mnoho projektů.
Mám 2 giga za asi 4300kč na dva roky (správa domény je z toho 711)
Na čerstvé aktualizace to stačí a starší archivy dávám na sponzorované servery nebo je likviduji.
Ale je fakt, kdo nabízí tratě ke stažení zdarma, tak by musel platit víc a nezbývá, než být odkázaný na podobné dotované webové prostory.