bob57_cz
Učitel češtiny
Ano instaloval jsem obě verze SP1 - beta i RC. V obou případech to dopadlo stejně na Vi 32 i 64. Spousta odkazů z nabídky start zmizela.Zbyněk Šemora napsal:Já si pamatuji po vydání SP2 do XP, to byly úplně ty samé články. "SP2 nebrat, mnohé programy přestanou fungovat...." Já si nepamatuji, že bych měl po SP2 jakýkoli problém a dokonce v citované recenzi XP chválí až po SP2.
Tak by mne zajímalo, ktré programy po SP1 ve Vistách začnou zlobit? To už nikdo nenapíše. Mě by jen zajímalo (určitě si SP1 už někdo nainstaloval), jestli to vyřeší problém se spojováním elektrické a motorové lokomotivy. To je pro mě dost zásadní.
Zřejmě je to způsobeno právě chybějící lokalizací, nelokalizované položky se stanou nedostupné narozdíl od Linuxu, kde fungují i nelokalizované části v dostupné základní jazykové verzi.
S sp2 XP to bylo podobné, instalace samotného sp2 do běžícího systému dělala problémy, zatímco integrací do instalačního CD a vytvoření nové kompilace a nainstalování XP z tohoto CD již problémy v systému nedělalo.
Vista používá jiný mechanismus pakování instalace a integrovat SP do instalačky zatím není tak jednoduché jako v XP.
Pro našince zatím SP1 není přínosem.