S
sentinel
Host
Zbyněk Šemora napsal:Jasně. Tací, kteří moc nejezdí, těm to funguje, protože ještě nenarazili na vražednou kombinaci. Mě to také fungovalo, dokud jsem nevypnul a zapnul trolejové vedení, když jsem hledal kombinaci a porovnával, proč to blbne známému, jehož PC jsem měl vedle a tohle byl jediný rozdíl od mého nastavení.
Jak tohle vlákno sleduji, každý jede metodou pokus a omyl, ale ještě nikdo z členů tohoto fóra nedokázal říct větu: "Když budete mít takovou konfiguraci PC a takové nastavení, tak MSTS ve Vistách bude šlapat jak hodiny".
S tím souhlasím, avšak v mém případě na to trolejové vedení nemá vliv, dnes jsem skončil v act. Topírna v Kutné Hoře při najetí elektriky na traktor a nepomáhají my vůbec žádné finty takže se loučím z touto aktivitou a popravdě jsem z toho již poněkud na nervy, upozorňuji že mám nastavení dle doporučených "norem" a PC také odpovídající. Jeden poznatek jsem však získal a to v act pro trat 183 sp1960 kdy se v Klatovech mění el. za diesel my hra nespadla a to nastavení mám stále stejné, byl to první případ kdy jsem mohl za dané situace hrát dál.
Konkretní specifika pro visťáky ale jak tak koukám jsou asi v nedohlednu a to i co se tohoto fora týče.